Vatandaşlar dikkat! Konya'da bu yollar kapandı

Vatandaşlar dikkat! Konya'da bu yollar kapandı
Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde trafiğe kapanacak olan yolları açıkladı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları kapsamında yapılacak olan yürüyüş etkinliği nedeniyle, 1 Mayıs Çarşamba günü saat 11.00 itibariyle; Ankara Caddesinin Beşyol Kavşağı ile Alaaddin Bulvarı (Beton Şemsiye Kavşağı) arasında kalan kısmı, Atatürk Caddesinin Anıt Kavşağı ile Alaaddin Bulvarı (Camlıköşk Kavşağı) arasında kalan kısmı, Abdülezel Paşa Caddesinin Alaaddin Bulvarı ile Adalhan Kavşağı arasında kalan kısmı, (Kültürpark Otobüs Durakları) trafiğe kapalı olacaktır.

TRAFİK DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE MEVLANA CADDESİ, ATATÜRK CADDESİ VE AZİZİYE CADDESİ ÜZERİNDE GEREKLİ TRAFİK TANZİM TEDBİRLERİ ALINMIŞ OLUP;

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için alternatif güzergahları kullanmaları rica olunur. Yürüyüş etkinliği süresince; Kampüs istikametine Tramvayı ilk hareket noktası Belediye tramvay durağı, Adliye istikametine ilk hareket noktası Hükümet tramvay durağı olarak belirlenmiştir. Kamu oyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.