Görevi 105 gün sürdü! İşte Omerovic'in sonunu getiren hatalar zinciri

Görevi 105 gün sürdü! İşte Omerovic'in sonunu getiren hatalar zinciri
Konyaspor'da kötü gidişatın faturası teknik direktör Fahrudin Omerovic'e kesildi. 15 Ocak'ta teknik direktörlük görevine gelen Omerovic, son 4 maçta alınan olumsuz sonuçların ardından takımla yolları ayrıldı.

Konyaspor'da kötü gidişatın faturası teknik direktör Fahrudin Omerovic'e kesildi. 15 Ocak'ta teknik direktörlük görevine gelen Omerovic, son 4 maçta alınan olumsuz sonuçların ardından takımla yolları ayrıldı. İşte Boşnak çalıştırıcının sonunu getiren maddeler...

Konyaspor'da 15 Ocak'ta göreve getirilen ve sezonun 3. teknik adamı olan Omerovic, iyi başladığı Konyaspor kariyerine son haflarda aldığı kötü sonuçların ardından düşüşe geçti.

Önceki gün Sivasspor yenilgisiyle son 2 maçını da kazanamayınca bileti kesilen Boşnak hocanın; oyun planı, kadro tercihleri ve yaptığı hamleler bardağı taşırdı.

İşte BBN Haber'in haberine göre 63 yaşındaki çalıştırıcının sonunu getiren hataları:

COŞKU YOK, ÇİLE VAR: Konyaspor taraftarları, takımın pozitif futbol oynamasını ve mücadele etmesini bekliyordu. Ancak Alyanyaspor ve Sivasspor maçlarında ki kötü oyun taraftarları çileden çıkarttı.

KÖTÜ KADRO TERCİH: Boşnak teknik adam, kadro derinliği olmasına rağmen hep aynı sistem ve aynı futbolcular üzerinden sonuca gitmeye çalıştı. Bu da takımın oyununu ciddi şekilde etkiledi.

OYUNA HAMLELERİ İŞE YARAMADI: Maçlara müdahaleleri yetersiz kaldı. Konyaspor, geriye düştüğü ya da berabere giden 5 karşılaşmanın hiçbirini çeviremedi. Önde olduğu 4 maçta ise 9 puanlık kayıp yaşadı. Özellikle 2-0 önde olduğu Başakşehir maçını kaybedip, Adana Demirspor maçından da beraberlikle ayrılması eleştirilerin dozunu arttırdı.

YENİLERİ YETERİ KULLANAMADI: Ara transfer döneminde takıma dahil edilen Niangbo, Boateng'den faydalanamadı. Ninangbo'yu kulübeden çıkarmayan, hatta maç kadrosuna zaman zaman dahi almayan Omerovic, Moreno'yu da beğenmedi ve performansı kötü olsa da Prip'i oynatmaya devam etti.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.