İkbal'in babasından şok sözler

İkbal'in babasından şok sözler

İstanbul Fatih’te, Semih Ç. tarafından öldürülen İkbal U.’nun babası Hasan U’nun ifadeleri gün yüzüne çıktı.

Semih Ç. tarafından korkunç şekilde öldürülen İkbal U.'nun babası Hasan U.'nun ifadeleri ortaya çıktı. Hasan U., polis merkezinde verdiği ifadelerde, “Kızım lise eğitimini Fatih’te aldı. Semih Ç. ile okuldayken tanışmışlar. Lise 3. sınıfın ilk döneminde Semih, kızımı rahatsız etmeye başladı. Bu durum uzun süre devam edince, kızımın okulunu değiştirme kararı aldım." diye konuştu.

ikbal-u-fatih.jpg

"Kızımı psikoloğa götürdüm"
İkbal U.'nun Semih ile kısa süre arkadaş kaldığını belirten baba, "Kızım bir süre Semih’le arkadaşlık yapmış ancak yaşadığı sıkıntılar nedeniyle psikolojisi olumsuz etkilendi. Bu sebeple kızımı bir psikoloğa götürdüm. Kızım benden bir kedi istedi, ben de ona kedi aldım. Kediyle ilgilenmeye başladıkça ruh hali düzeldi. Son 1,5 yıldır psikolojik durumu oldukça iyiydi ve bizimle olan ilişkisi düzelmişti. Semih Ç.’nin annesi de bizi arayıp ‘Oğlumun yeni bir kız arkadaşı var, artık kızınızı rahatsız etmeyecek’ dediğinde büyük bir rahatlama hissettik. Kızım son 1,5 yıldır Semih ile hiçbir şekilde iletişim kurmamıştı." ifadelerini kullandı.

ikbal-u.jpg

"Kızımız kalabalığın içindedir diye düşündük ama..."
Olay günü ne yaşadıklarını anlatan Hasan U., "Olay günü, eşim kızımızı aradı ancak telefonu bir erkek açtı ve ‘Endişelenmeyin, kızınız güvende’ dedi. Eşim tekrar arayınca başka bir erkek telefonu açtı ve cihazın surlardan aşağı düştüğünü söyledi. Yerini tarif edip gelip alabileceğimizi belirtti. Ben o sırada babamı hastaneye götürüyordum. Babamı bırakıp, eşimle birlikte kızımın telefonunu almaya gittik. Telefonu bir evsiz bulmuş ve surlardan düştüğünü söylemişti. Belki kızımız surların tepesindedir diye yukarı çıkmak istedik ama teller nedeniyle çıkamadık. Aşağı indiğimizde, kalabalık bir grubun surlara doğru baktığını gördük. Belki kızımız da o kalabalığın içindedir diye düşündük, ama yaklaştığımızda kızımın başını fark ettim.” dedi.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.