İstanbul'da başıboş köpekler tarafından parçalanan vatandaşın otopsi raporu ortaya çıktı

İstanbul Fatih ilçesinde başıboş sokak köpekleri tarafından saldırıya uğrayıp feci bir şekilde hayatını kaybeden zihinsel engelli Ayhan Özecelik'in otopsi raporu ortaya çıktı.
İstanbul'da başıboş köpekler tarafından parçalanan vatandaşın otopsi raporu ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Fatih ilçesinde Ayhan Özçelik, gece saatlerinde başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Zihinsel engelli olduğu aktarılan Özçelik, köpeklerle mücadele etmeye çalışsa da aldığı ısırık darbelerinin etkisiyle tükenerek hayatını kaybetti.

Olay nasıl oldu?

Sümbül Efendi Mahallesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Ayhan Özçelik (40), boş bir arazide yürüdüğü sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden ve boynundan ağır yaralanan Özçelik'in yardım çığlıklarını duyan Fatih Belediyesi'ne bağlı temizlik işçileri müdahale etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından Özçelik'i hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, Özçelik kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşın otopsi raporu ortaya çıktı

Başıboş sokak köpeklerinin saldırısında hayatını kaybeden vatandaşın otopsi raporu ortaya çıktı Hastanın vücudunun çeşitli bölgelerinde derin kesikler ve yaygın yara izleri olduğu tespit edildi. Baş bölgesinde 4 ila 10 cm arasında değişen kesiler, boyun kısmında ise fasya dahil üç derin kesik bulundu. Ayrıca, sol meme altı, omuz, humerus ve bacak bölgelerinde de çok sayıda kesik ve yara izleri olduğu belirlendi. Yara bakımı ve antibiyotik tedavisi hızla başlatıldı, tetanoz ve kuduz aşıları yapıldı. Ancak, durumunun kritikliği nedeniyle hastanın kalbi saat 13:43'te durdu. Yapılan kalp masajı ve adrenalin uygulamalarına rağmen, saat 14:05'te hayatını kaybettiği bildirildi.

Olayın sebebi henüz netlik kazanmazken, hastanın aldığı yaraların detaylı bir incelemeye tabi tutulduğu ve otopsi sonuçlarının beklendiği belirtildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.