KONYA POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA BİR DARBE DAHA

KONYA POLİSİNDEN KAÇAKÇILARA BİR DARBE DAHA
Kaçak tütün satışına yönelik faaliyet gösteren 3 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda on binlerce makaron, doldurulmuş sigara, ve sigara imalatında kullanılan çok sayıda makine ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri “Devletin vergi kayıplarını önlemek ve Haksız kazancın engellenmesi” amacıyla yaptığı operasyonlara bir yenisini daha ekleyerek kaçak tütün imalat ve satışı konusunda faaliyet yürütüldüğü tespit edilen birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek kaçakçılara bir darbe daha vurdu.

komm.jpg

Bu kapsamda KOM Şube Müdürlüğü ekipleri Konya’da bulunan bir iş yeri ve imalathane olarak kullanılan iki ikamette arama gerçekleştirdi. İş yeri ve ikametlerde yapılan aramalarda piyasaya sürülmek üzere hazırlanan yüzbinlerce adet makaron, sigara paketi ambalajı ve kıyılmış tütün ile satışa hazır halde binlerce paket doldurulmuş tütün bulundu.

Yapılan aramalarda (1) adet hava kompresörü, 1 adet sigara dolum makinası, 2 adet sigara jelatinleme makinası, 114.000 boş adet makaron, 2.440 paket doldurulmuş sigara, 170 adet sökülmüş TAPDK bandrolü, 10.000 adet sigara paketi ambalajı, 78 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında 3 şahıs gözaltına alınırken ele geçirilen ürünlere ve malzemelere el konuldu. 3 şüpheli hakkında, 5607 sayılı “Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa” muhalefet suçundan işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.