Konya'da bulunan masaj salonunda ne oldu? İddianame hazırlandı

Konya'da eski sevgilisini masaj salonunda öldüren zanlı hakkındaki iddianame tamamlandı.

Konya’da, bir masaj salonunda çalışan Elif Ceren Arslan'ı bıçaklayarak öldüren zanlı hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede, 30 yaşındaki Elif Ceren Arslan’ı bıçaklayarak öldüren zanlı Emrah D. için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediliyor. Ayrıca, genç kadını yaralı halde bıraktıktan sonra masaj salonunun kapısını kilitlemesi ve olay sonrasında pişmanlık göstermemesi nedeniyle iyi hal indirimi uygulanmaması isteniyor.

konya-masaj-salonu-oldurulen-kadin.jpg

Olay, 13 Eylül tarihinde Konya'nın Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi’ndeki bir masaj salonunda gerçekleşti. İhbar üzerine gelen sağlık ve polis ekipleri, salonun içinde Elif Ceren Arslan'ı bıçaklanmış halde buldu. Genç kadının göğsünden aldığı yaralar sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, yaptığı soruşturma sonucu Elif Ceren Arslan'ı öldürdüğü tespit edilen eski sevgilisi Emrah D.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, suçunu itiraf ederek mahkemece tutuklandı.

Elif Ceren Arslan'ın, olaydan bir ay önce Emniyet’e giderek eski sevgilisinden uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi. Arslan, ifadesinde 9 ay boyunca birlikte yaşadıklarını ve Emrah D.'nin kendisini aldattığını öğrendiği zaman aralarında bir tartışma çıktığını belirtti. Emrah D.'nin, "Beni şikayet edersen seni ve çocuğunu öldürürüm" diyerek tehdit ettiğini ifade eden Arslan, yaşadığı şiddet olayları nedeniyle 112'yi arayarak yardım istediğini ve darp raporu aldığını söyledi.

konya-masaj-salonu-olay.jpg

Zanlının, genç kadının kurtulmasını engellemek amacıyla masaj salonunun kapısını kilitleyerek olay yerinden kaçtığı ve ağır yaralanan Elif Ceren Arslan'ın kendi çabasıyla bıçağı çıkardıktan sonra hayatını kaybettiği belirtildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, Emrah D. hakkında 'kadına karşı kasten öldürme' suçlamasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. İddianamede, zanlının daha önce de sevgilisine şiddet uyguladığı ve uzaklaştırma kararı alındığı vurgulandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.