Narin Güran dosyasında taş detayı

Narin Güran dosyasında taş detayı
19 günlük arama sürecinin ardından cesedi bir dere yatağında bulunan Narin hakkında Diyarbakır Valilği'nden açıklama geldi.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar İlçesine bağlı bir köyde bundan tam 19 gün önce kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cesedi köye 1,5 kilometre uzaklıktaki bir dere yatağında bullundu.

Konuya ilişkin Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'ndan açıklama geldi.

Vali Zorluğu, Narin'in dere kenarında çuval içerisinde bulunduğunu ve ilk bulgulara gör, çuvalin üzerinin şüphe uyandırmaması için taşlarla ve dallarla doğal bir görüntü verildiğini açıkladı

Taş ve tahtalarla üstü kapatılmış

Zorluoğlu, " 8 Eylül 2024 Pazar günü, mahallenin yakınından geçen Eğertutmaz Deresi'nde yapılan aramada kayıp çocuk Narin Güran kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette 08.45 sıralarında ölü bulunmuştur. İlk bulgulara göre Güran'ın öldürüldükten sonra bir çuvalın içine konup dere kenarına getirildiği, burada derenin kenarında suyun içine yerleştirildiği, üzerinin ağaç dalları ve taşlarla doğal görüntü verilerek kapatıldığı anlaşılmıştır. Yeniden arama çalışması kapsamında bu bölge yeniden aranmış ve ekiplerce kayıp kızımızın cenazesine ulaşılmıştır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.