Fanatik Yahudiler Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi!

Fanatik Yahudiler Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi!

Bir grup Filistinli, Aksa içindeki Kıble Mescidi'ne sığınarak kapıları kapattı

İsrail polisinin Aksa'da bulunanlara müdahalesinde bir Filistinli yüzüne kauçuk kaplı mermi isabet etmesi sonucu yaralandı Kudüs İslami Vakıflar İdaresi, olaya ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. Açıklamada, İsrail polisinin eşlik ettiği 762 fanatik Yahudi'nin Mescid-i Aksa'ya baskın düzenlediği belirtildi.

Kurumun açıkladığı rakamlara göre, Hamursuz Bayramı dolayısıyla pazar gününden bu yana son 5 günde Aksa'ya baskın düzenleyen fanatik Yahudilerin sayısı 3 bin 670'e ulaştı.

 

FANATİK YAHUDİLER GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDA AKSA'YA ALINDI

İsrail polisi, sabah namazının ardından içerideki Müslümanları dışarı çıkarmak için Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Polis, alandaki bazı Filistinlilere kauçuk kaplı mermi ve ses bombasıyla müdahale etti.

İsrail polisi, Müslümanların büyük bir çoğunluğunu Aksa'dan çıkardıktan sonra onlarca kişilik fanatik Yahudi gruplarını geniş güvenlik önlemleri altında Aksa'ya aldı.

 

YARALANAN BİR FİLİSTİNLİ HASTANEYE KALDIRILDI

Bir grup Filistinli, Aksa içindeki Kıble Mescidi'ne sığınarak kapıları kapattı. Yerleşimcilerin baskını sırasında buradaki grup tekbir getirerek ve Aksa için slogan atarak olaya tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.