2 büyük firma daha iflas etti! 120 bin kişinin mağdur olduğunu belirtiliyor

2 büyük firma daha iflas etti! 120 bin kişinin mağdur olduğunu belirtiliyor
İflas haberleri gelmeye devam ediyor. 120 bin kişi mağdur oldu. 2 dev firma iflas etti

Dev iki firma iflas etti. Bu gelişme üzerine toplam 120 bin kişinin mağdur olduğu öğrenildi. Muhalefet göreve davet edildi

Cem Küçük Türkiye’deki iki büyük sigorta firmasının iflas ettiğini açıkladı. Cem Küçük 120 bin kişinin mağdur olduğunu aktarırken muhalefeti bu konunun üzerine gitmeye davet etti.

Gazeteci Cem Küçük sunduğu haber programında Türkiye’de ekonominin kötü gidişatının doğurduğu iki iflas haberini verdi. Habere göre Türkiye’de iki sigorta şirketi batarken 120 bin sigortalı ortada kaldı.

TGRT Haber ekranlarında sabah haberlerini sunan Cem Küçük” İki sigorta şirketi battı, 120 bin sigortalı ortada kaldı” başlığı altında Türkiye’deki iflas problemini ve mağduriyetlerini konu aldı.

İKİ SİGORTA FİRMASI İFLAS ETTİ! 120 BİN KİŞİ MAĞDUR OLDU


Türkiye’de Gri ve Mellce Sigorta’nın iflas kararı on binlerce mağdur oluştururken yılda 1.2 milyar liralık poliçe kesen bu iki sigorta şirketine kayyım atandı. Ortaya çıkan tabloca 120 bin kişi mağdur oldu.

Türkiye gazetesindeki bu iflas haberini okuyan ve yorumlayan Cem Küçük “ 120 bin kişinin poliçesi iptal oluyor. 8 bin araç var. Evlerini dükkanlarını deprem yangın ve diğer afetler için sigortalayanlar var” şeklindeki sözlerinin üzerine muhalefeti bu konun üzerine gitmeye ve iktidara baskı yapmaya davet etti.

Kaynak:BBN