480 bin TL’ye 2024 model SUV otomobil! Bayiler başvuru üstüne başvuru alıyor

480 bin TL’ye 2024 model SUV otomobil! Bayiler başvuru üstüne başvuru alıyor
Türkiye otomotiv pazarının önde gelen markalarından biri olan Renault, yeni yılda otomobil tutkunlarını şaşırtacak bir sürpriz modelle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 480 bin TL’ye 2024 model SUV otomobil müjdesi geldi

Türkiye'nin önde gelen otomotiv markalarından biri olan Renault, 2024 yılında piyasaya sürmeyi planladığı yeni SUV modeli ile otomobil tutkunlarını heyecanlandırmaya hazırlanıyor. 480 bin TL'lik fiyatıyla dikkat çekecek olan bu yeni model, modern tasarımı ve teknolojik özellikleriyle otomobil severlerin beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Renault'un otomobil tutkunlarına müjdelediği bu yeni model, SUV segmentindeki iddiasını güçlendirmeyi amaçlıyor. Yüksek performansı, geniş iç hacmi ve güvenlik donanımlarıyla dikkat çekecek olan bu araç, sürücülere konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

659fe4ddcdaef509.jpg

480 bin TL'ye SUV araba

Ensonhaber.com'un aktardığı habere göre; Renault'un popüler modeli Kwid'in Brezilya ve Hindistan pazarlarına özel satışa sunulmasının ardından, Türkiye'de otomobil tutkunları Kwid'in ülkemize gelip gelmeyeceğini sorguluyor.

Öne sürülen iddialara göre, Renault Kwid'in Türkiye'deki fiyatının 480.000 TL gibi bir rakam olabileceği belirtiliyor.

Türkiye'ye geleceği iddiaları, Renault tarafından henüz doğrulanmadı.

Kaynak:BBN