Altın fiyatları gaza bastı, ibre 2500'ü görecek mi?

Altın fiyatları gaza bastı, ibre 2500'ü görecek mi?
Yeni yılda piyasa hareketli başladı. Yeni yılın ikinci gününde altın haftaya yükselişle başladı. Buna göre; gram altın 1.980 TL'den, çeyrek altın ise 3.153 TL'den işlem görmeye başladı.

Yeni yılın ilk işlem gününde altın haftaya yükselişle başladı. Buna göre; gram altın 1.980 TL'den, çeyrek altın ise 3.153 TL'den işlem görmeye başladı.

İBRE 2500'Ü GÖRECEK Mİ?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yeni yılda gram altın ile ilgili bilgiler verdi. Gram Altın Tahmini: Memiş, gram altının fiyatının 2.700 Türk Lirasına kadar çıkabileceğini öngörüyor. Bu tahmin, 2024 yılında da altının yatırımcılara kazandırmaya devam edeceğine işaret ediyor. Euro-Dolar Karşılaştırması: Memiş, kağıt paraların bir yatırım aracı olarak görülmesi durumunda, dolara göre Euro'nun daha cazip bir seçenek olacağını belirtiyor. Dolar endeksinin aşağı yönlü trend göstermesi ve Euro-Dolar paritesinin 1.11 seviyesinde olması, bu önerisini destekliyor. Avrupa Merkez Bankası’nın Etkisi: Memiş, Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz artırımına gitmesinin Euro'nun cazibesini artıracağını ifade ediyor. Bu durum, Euro'nun 2024 yılında dolardan daha fazla kazandıracağını öne sürüyor.

DÜĞÜN YAPACAKLAR ÇARESİZ

Sosyal medyada gündem olan altın fiyatlarının ardından bir çok kullanıcı, düğün yapacakların çaresiz olduğunu belirtirken, diğer kullanıcılar ise 2 yıl önce düğün yapanların şimdi zengin olduklarının altını çizdi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.