Bakan Işıkhan müjdeyi verdi: SGK, bin 392 sözleşmeli personel alacak

Bakan Işıkhan müjdeyi verdi: SGK, bin 392 sözleşmeli personel alacak
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan personel alımını duyurdu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) bin 392 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Bu önemli alımın ayrıntılarını sosyal medya hesabından paylaşan Işıkhan, başvuru tarihlerini de kamuoyuyla paylaştı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK'nın personel ihtiyacını karşılamak üzere bin 392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. Bu alımın dağılımını ayrıntılı bir şekilde paylaşan Işıkhan, toplamda bin 231 büro personeli, 130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi ve 4 teknisyenin SGK ailesine katılacağını belirtti.

Başvuruların 5 Ekim 2023 tarihinden başlayıp, 11 Ekim 2023 tarihine kadar kabul edileceğini bildiren Bakan Işıkhan, yeni mesai arkadaşlarına şimdiden hayırlı olmasını diledi.

SGK'nın yapacağı bu personel alımı, istihdam olanaklarına katkı sağlayarak, çalışma hayatına yeni katılacak bireylere iş imkanı sunacak. Başvuru yapmayı düşünen adaylar için önemli bir fırsat olarak ön plana çıkıyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.