Bu otomobiller çok ucuz! Otomobil almak isteyen vatandaşlara müjde, yarı fiyatına kadar düşüyor

Bu otomobiller çok ucuz! Otomobil almak isteyen vatandaşlara müjde, yarı fiyatına kadar düşüyor
Ülkede birçok sektörde meydana gelen fiyat artışları otomobil fiyatlarını da vurmaya devam ediyor. Uzmanlar büyük paralar ödemeden araç sahibi olmak isteyen vatandaşlara müjdeyi verdi! İşte detaylar…

Birçok kişi araç sahibi olmayı artık bir ihtiyaç olarak görüyor. Fakat son dönemlerde birçok sektörde olduğu gibi araç fiyatlarında da meydana gelen artış otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşları hayal kırıklığına uğratıyor. Otomobil fiyatlarındaki artıştan şikayetçi olan vatandaşlar çareyi hasarlı araçlarda buluyor.

3374640.jpg

“ÇOK DAHA UCUZA ARAÇ SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ”

Birçok uzman ucuz araç satın almak için arayışta olan vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulunuyor. Hasarlı araçların normal araç fiyatlarına göre yarı fiyatına kadar düşebildiğini ifade eden uzmanlar, bütçeye uygun olan hasarlı araçların satın alındıktan sonra gerekli bakım ve tamirlerinin yapılmasıyla birlikte otomobillerin totaldeki satış fiyatına göre çok daha ucuza satın alınmış olduğunun altını çiziyor. Sıfır ve diğer ikinci el araçlarda bütçesine uygun otomobili bulamayan birçok vatandaşın otomobil sahibi olabilmek için bu yolu tercih ettiğini vurgulayan uzmanlar bunun bir ticaret kapısı da olabileceğini de söylüyor.

“BAKIMI VE TAMİRİ YAPILAN ARAÇLAR ÇOK DAHA YÜKSEK FİYATLARA SATILABİLİR”

Hasarlı araç satın alan ve bunu gelire dönüştüren birçok ticaret erbabı mevcut. Otomobil ticareti yapan birçok kişi gibi sizde hasarlı araçları satın alıp, gerekli bakım ve onarımlarının gerçekleştirdikten sonra oldukça ucuza satın almış olduğunuz otomobilleri yüksek fiyatlarda satışa sunabilirsiniz. Tüm bunları uygularken dikkat etmeniz gereken birçok etken mevcut. Hasarlı araç satın almadan önce dikkat etmeniz gereken en önemli unsurlardan birisi araçta meydana gelen hasarın onarılabileceğinden emin olmanızdır. Arabanın satın alma işlemi gerçekleşmeden önce mutlaka ekspertiz raporu için muayeneye götürmelisiniz. Uzmanlar hasarlı araç satın almanın aynı zamanda riskli bir durum olduğunu söylerken onarılması zor olan ve çok büyük hasar kaydı olan araçlardan uzak durulması gerektiğini tavsiye ediyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.