Emekli promosyonlarında yeni dönem - Tüm emeklileri kapsayan ek ödeme

Emekli promosyonlarında yeni dönem - Tüm emeklileri kapsayan ek ödeme
Tüm emeklileri yakından ilgilendiren bir duyuru var. Emeklilere ödenen promosyonlar zamlanacak

Ocak ayında zam yapılacak. Ocak ayında maaşlara yapılacak zamla birlikte bankalar tarafından ödenen promosyon ücretleri de zamlanacak.

EMEKLİLERE UYARI!

SGK uzmanları henüz maaşını başka bankaya taşımamış emeklileri uyarıyor. Uzmanlara göre Ocak zammını bekleyen emekliler avantajlı çıkacaklar.

Ocak ayından sonra maaşını başka bankaya taşıyanlar yüksek promosyon fırsatından yararlanacaklar.

Halk TV'deki habere göre; Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın aralarında bulunduğu kamu bankaları, ödenecek promosyon tutarını yalnızca SGK tarafından belirlenen miktara eşitlerken, özel bankalar rekabeti artırabilmek adına ücretlerde art arda güncellemeye gidiyor.

para-1698303763.jpg

HANGİ BANKA EMEKLİYE NE KADAR PROMOSYON ÖDÜYOR?

10 bin TL ve üzerinde maaş alanlar için promosyon miktarını 12 bin liraya çeken Akbank, maaşını 3 yıl boyunca başka bankaya taşımayacağına söz veren emeklilere ilaveten 2 bin lira da chip-para fırtası sunacak. Böylece ödenecek promosyon tutarı 12 bin liraya ulaşacak.

Akbank'ın yanı sıra ING Bank da benzer bir kampanyaya giderek, promosyon miktarını 12 bin 500 liraya yükseltti. Türkiye'nin en büyük özel bankası olan Türkiye İş Bankası ise 2023 yılının başından bu yana promosyon tutarlarında bir değişikliğe gitmedi. İş Bankası'nın ardından Türkiye'nin en büyük ikinci özel bankası olan Garanti BBVA ise emekli müşterilerine 8 bin 500 liralık promosyon ödemesi gerçekleştirmekte.

Müşteriler, yapılacak yeni zamla birlikte kampanya tutarlarının da değişiklik göstermesini bekliyor.