Emeklilerden sonra Halkbank’tan çalışanlara sürpriz ikramiye ödemesi! Hesaplara yatacak

Emeklilerden sonra Halkbank’tan çalışanlara sürpriz ikramiye ödemesi! Hesaplara yatacak
Halkbank çalışanları sevindiren bir ikramiye ödemesi yapacak

Bankacılık sektöründe yıl dönümleri, çalışanlar için heyecan verici bir dönemdir. Bu dönemde, bankalar çalışanlarına teşekkür etmek ve motivasyonlarını artırmak amacıyla çeşitli ikramiye ve ödüller sunarlar. Ziraat Bankası'nın 160. kuruluş yılında gerçekleştirdiği sürpriz ikramiye dağıtımı, sektörde büyük bir etki yaratmıştı. Bu olumlu etki, diğer kamu bankalarını da harekete geçirdi.

Bankaların yıl dönümlerinde ikramiye kapısını Ziraat Bankası aralamıştı. Şimdi de Halkbank bir maaş ikramiye için harekete geçti.

Türkiye’nin en büyük bankası Ziraat Bankası, 160’ncı kuruluş yılında çalışanlarına sürpriz ikramiye dağıtmıştı. Ziraat’in akabinde diğer bir kamu bankası da ikramiye için kesenin ağzını açtı.

Halkbank yönetim kurulu, Halkbank’ın 85’inci yılı münasebetiyle çalışanlara bir maaş ikramiye hakkı tanıdı.

Net bir aylık maaşa tekabül eden tutar Halkbank’ın iştiraklerindeki çalışanlar dâhil bütün banka çalışanlarının banka hesaplarına aktarıldı.

turkiye-halk-bankasi-ankarada-2-yeni-sube-acti-51785-b7dd2.jpg

İKRAMİYEDE ZİRAAT BANKASI EMSAL OLDU

Yılda 4 maaş ikramiye alan Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası’nın çalışanlarına 160’ncı yıl dönümü münasebetiyle ilave bir ikramiye hakkı tanımıştı.

Ziraat Bankası yönetim kurulu çalışanlara bir maaş ikramiye ödenmesini kabul etti. Bir maaş ikramiye 25 bin Ziraat Bankası çalışanı ile sınırlı tutulmamıştı.

Ziraat’in iştiraklerinde (yatırım, sigorta, katılım vd.) istihdam edilen 5 bin kişi de ikramiye hakkından faydalanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi