Hatay'dan Konya'ya Uzanan
Habibe Gülcan Demir, Keyifle Ye işletmesinin açılış hikayesini anlattı. Demir; "Aslen Hatay İskenderunluyum. Eşimin işi dolayısı ile Konya'ya geldik ve burada uzun süre kaldık. İlk adımda oğlumun kermesine içli köfte göndermem ve çok beğenilmesi sonucunda bu işe girme kararı aldım. Tecrübe edinmek için farklı bir sektörde mutfakta çalıştım. Belli bir süre geçtikten sonra kendimi hazır hissedince iş yerimi açma kararı aldım. Aslında bu karar benim girişimcilik hikayem için en büyük adım oldu. Web sitesi kurarak işime profesyonellik kattım. Sonrasında da sosyal medya sayfası açarak burada günlük paylaşımlar yaptım. Üç senedir bu şekilde devam ediyorum.Ürünlerimde olmazsa olmazım içli köftedir. Mantı,kuru pasta,sarma günlük çıkan ve satışını yaptığım ürünlerdir. Yazır ve Bosna'ya her daim servisimiz gitmektedir. Diğer merkezlere 16.00'dan sonra servisimiz çıkıyor. Normalde belli bir limitte gönderimler yapıyor olsak da bazı günler limitsiz gönderim oluyor, ücreti ne kadar olursa olsun o günlerde gönderimi sağlıyoruz bunu da sosyal medyada duyuruyorum" dedi.
AMACIM YENİ NESİLE AKTARIM SAĞLAMAK
Sosyal medya kullanımındaki amaçlarından bahseden Demir; "Sosyal medyayı ilk kurduğum zaman geçmiş hikayelerimden ve başarılarımdan çok sık bahsettim. Yeni nesile ışık olabilmek bir şeyler aktarabilmek adına sürekli paylaşımlar yaptım. Babaannemin öğütlerini anlattım o zamanlarda neler yaşadığımdan bahsettim. Bu paylaşımlar ilgi gördü ve takipçilerinin çoğunluğunu bu şekilde edindim. Çok sevildi ve ilgi gördü. Hayatımın tamamını sosyal medyaya aktarmıyorum sadece ilham olacak paylaşımlara yer veriyorum"diye konuştu.
MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİ BENİ MUTLU EDİYOR
Müşterilerin memnuniyetini anlatan Demir; "Memnuniyetleri sosyal medyada özelden gelen yorumlardan anlıyorum.Bunlar beni motive ediyor. Hep memnun kalanların çevresine yaptığı dilden dile reklam müşterilerimin devamlı olmasını sağladı. Bu devamlılık da beni memnun ve mutlu ediyor"ifadelerini kullandı.
HAYALLERİM GERÇEK OLDU
Geçmişte kurduğu hayalleri gerçekleştirdiğini ifade eden Demir; "Geçmişte kurduğum hayalleri gerceklestirdim.Marka olmak amacı ile başladım. Hayalim hep iş kurmak, istihdam sağlamaktı ve gerçek oldu. Herkesin mutfağına ürünlerimi göndermek istedim. Bunu başardım. Kaliteden hiç taviz vermedim. Bu da başarılı olmamda en önemli unsurlardan biri oldu. Sağlığa çok önem veririm. Gıdanın vücuda etkilerini iyi bildiğim icin dikkat ederim. Katkı maddesi asla kullanmam. Şimdiki hayalim ise içli köfteyi fabrikalaştırmaktır. Umarım bir gün bu hayalimde gerçekleşecek" şeklinde sözlerini sonlandırdı. Nihal Kavak
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.