Konya'dan ev alamayanların yeni adresi! Akın akın o ile yöneldiler

Konya'dan ev alamayanlar için yeni adresleri Aksaray olarak belirlemek, konut sahibi olma hayali kuranların ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Konya'dan ev alamayanların yeni adresi! Akın akın o ile yöneldiler

Son yıllarda Konya'da ev sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği yeni adres Aksaray olarak belirlendi. Konya'dan ev alamayanların ilgi odağı haline gelen Aksaray, konut sahibi olmak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Ulaşımın kolaylığı, gelişen altyapısı ve cazip konut fiyatları ile dikkat çeken Aksaray, bölgede konut yatırımı yapmak isteyenler için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.


Son yıllarda Konya'da ev sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çeken bir il var: Aksaray. Hem doğal güzellikleriyle hem de gelişen konut projeleriyle Aksaray, ev almak isteyenlerin gözdesi haline geldi. Konya'dan ev alamayanlar artık Aksaray'ı tercih ediyor ve bu trend giderek artıyor.

Aksaray'ın cazibesi sadece doğal güzelliklerinden kaynaklanmıyor. Aynı zamanda şehirdeki altyapı çalışmaları ve konut projeleri de dikkat çekiyor. Yeni yapılan konut projeleri, modern yaşam standartlarına uygun olarak tasarlanmış olup, uygun fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu da Konya'dan ev almak isteyenler için oldukça cezbedici bir seçenek haline geliyor.

3964209.jpg

Aksaray'ın konut piyasasındaki hareketlilik, bölgede gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenleri de cezbetmeye devam ediyor. Hem kira getirisi hem de gayrimenkul değer artışı potansiyeli açısından Aksaray, yatırımcılar için oldukça cazip bir konumda bulunuyor.

Cumhuriyet dönemine kadar Konya'ya bağlı bir sancak olan Aksaray 1920 yılında vilayet olmuş, 1933 yılında vilayetliği lağvedilerek Niğde'ye ilçe olarak bağlanmış ve 15 Haziran 1989 yılında yeniden Vilayet olmuştur.

Kaynak:BBN