Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

Bulundukları işletmenin şubeler için bir başlangıç olduğunu dile getiren Arslan Yatağanlı Sorumlusu Şener Karayıldırım sektördeki faaliyetleri anlattı.

Sektördeki çalışmalarını anlatan Şener Karayıldırım; “20 sene un sektöründe fabrikada müdürlük görevinde yer aldım. Şuan Arslan Yatağanlı Şubesinin Genel Sorumlusu olarak görevimi sürdürmekteyim. İşletmemizde olması gerektiği gibi hijyen kurallarına dikkat ediyoruz. Maske ve eldiven konusunda elemanlarımız hassas davranıyorlar” dedi.

ÜRÜNLERİMİZLE TALEPLERE KARŞILIK VERİYORUZ

Ürün çeşitliliğinden bahseden Karayıldırım; “Ürünlerimizin çeşitliliği fazla olduğu için gelenler unlu mamül üzerine tüm ihtiyaçlarını bulabiliyor. Ürünlerimiz; yufka, mantı, lavaş, kadayıf, erişte, yağlı ve yağsız  ay çekirdekli gevrek, izmir boyoz, izmir bombası, kol böreği, kır pidesi, çikolatalı tahinli haşhaş, poğaça çeşitleri, çıtır simit, karafırın simit, tereyağlı sütlü simit çeşitleri, ay çöreği gibi ünlü mamüller, yaş pasta ve kuru pasta, tandır ekmeği, ekşi mayalı ekmek, tam buğday ekmek, ev yapımı su böreği,sarma, kadayıf, soğuk baklava, havuç dilimi, mini özel baklavalar, firuze, şöbiyet, kuş gözü, tulumba, halka, lokma olmak üzere tüm tatlı çeşitlerinin satışı bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ DEVAMLILIKTAN ANLAYABİLİYORUZ

Müşteri memnuniyetinin üst düzey olduğunu söyleyen Karayıldırım; “Açılışımız kısa bir zaman önce olmasına rağmen hem lezzetlerin güzel olması hem de bu mevkide unlu mamül işletmesinin olmamasından yoğun talep geliyor. Müşteri memnuniyetini devamlılıktan anlayabiliyoruz. Gelen müşteriler tekrar geliyor. Lezzetleri çok beğendiklerini dile getiriyorlar” diye konuştu.

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

 

ŞUBELEŞMEYLE BÜYÜMEYİ HEDEFLİYORUZ

Gelecek hedeflerinden bahseden Karayıldırım; “Kısa zaman önce faaliyetlerimize başlamış olmamıza rağmen gelecek hedeflerimizi belirledik. Adana yolunda bulunan arazimizde yapım aşaması süren bir yerimiz var. Bu yerimizde unlu mamül ekmek hepsi tek bölümde çıkacak ve sıcak satışının gerçekleşeceği bir merkez yapacağız. Ardından şubeleşme ile daha çok büyümeyi hedefliyoruz” şeklinde sözlerini sonlandırdı. Nihal Kavak

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

Lezzetleri ile beğeni topluyor; Gökhan Arslan/Arslan Yatağanlı

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum