Peugeot'dan araba almak isteyenlere müjde - Dev indirim içeren kampanya başladı

Peugeot'dan araba almak isteyenlere müjde - Dev indirim içeren kampanya başladı
Araba almak isteyenlere müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Fransız otomotiv devi Peugeot, sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyenler için ‘Yılsonu’ kampanyasını resmen duyurdu

Peugeot, Türkiye'deki otomotiv sektöründeki durgunluğu avantajına çevirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fransız otomotiv devi, gerçekleştirdiği pazarlama çalışmalarıyla potansiyel müşterilerini cezbedecek bir kampanya oluşturma kararı aldı.

Bu doğrultuda Peugeot, yılsonuna kadar geçerli olacak özel bir kampanya başlattı. Bu kampanyanın temel amacı, otomotiv sektöründeki kriz ortamına rağmen satışları artırmak ve sıfır kilometre bir araç sahibi olmak isteyenleri kendine çekmek.

peugeot-408-plug-in-hybrid-ju-01s.jpg

Peugeot, bu kampanyayı sadece sıfır kilometre bir araç sahibi olmak isteyenler için hazırladı. Kampanya, Peugeot'nun '408' modeli için geçerli olacak şekilde tasarlandı.

Bu kampanya, sıfır kilometre bir araç sahibi olmayı hedefleyenler için büyük bir fırsat sunuyor. 2023 model '408' sahibi olmak isteyenler için ideal bir seçenek olan bu kampanya, otomotiv piyasasında büyük bir etki yaratacak.

Kamusonhaber.com.tr sitesindeki habere göre; Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, sıfır kilometre bir araca sahibi olmak isteyenler için bir fırsat olabilir. Kampanya, 2023 model ‘408’ sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiriyor.

Bu dev kampanya, 300 bin TL, 12 ay vadeli ve yüzde0,99 faizli kredi imkanı içeriyor. Yılsonuna sonuna kadar geçerli olan bu kampanya sıfır kilometre araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

408 TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE GÜNCEL FİYATI

ekran-alintisi4-001.jpgekran-alintisi4-001.jpg

Kaynak:BBN