Promosyon ödemeleri güncellendi - Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya

Promosyon ödemeleri güncellendi - Emeklilerin yüzünü güldüren kampanya
Emekli promosyonu 2023 kampanyaları yıl sonuna yaklaşırken gündemdeki yerini almayı sürdürüyor. Bankaların emeklilere ödeyeceği promosyon ücretleri belli oldu

Ocak ayında emekli maaşlarına zam yapılacak. Yapılacak bu zam öncesinde bankalar çeşitli promosyon kampanyaları başlattı. Bankalar tarafından başlatılan kampanyanın detayları da belli oldu.

Halk TV'nin aktardığı habere göre; İşte emeklilere bankaların ödeyeceği promosyon ücretleriyle ilgili tüm detaylar

10 bin TL ve üzerinde maaş alanlar için promosyon miktarını 12 bin liraya çeken Akbank, maaşını 3 yıl boyunca başka bankaya taşımayacağına söz veren emeklilere ilaveten 2 bin lira da chip-para fırsatı sunacak. Böylece ödenecek promosyon tutarı 12 bin liraya ulaşacak.

emeklilere-son-dakika-promosyon-mujdesi-geldi-saat-0850de-aciklandi-ssk-bag-kurlunun-hesabina-yatmaya-basliyor-1690267490438.jpg

Akbank'ın yanı sıra ING Bank da benzer bir kampanyaya giderek, promosyon miktarını 12 bin 500 liraya yükseltti. Türkiye'nin en büyük özel bankası olan Türkiye İş Bankası ise 2023 yılının başından bu yana promosyon tutarlarında bir değişikliğe gitmedi. İş Bankası'nın ardından Türkiye'nin en büyük ikinci özel bankası olan Garanti BBVA ise emekli müşterilerine 8 bin 500 liralık promosyon ödemesi gerçekleştirmekte.

Müşteriler, yapılacak yeni zamla birlikte kampanya tutarlarının da değişiklik göstermesini bekliyor.

Kaynak:BBN