Son dakika: Merakla bekleniyordu... Emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme!

Son dakika: Merakla bekleniyordu... Emekliye 5 bin TL ikramiyede yeni gelişme!
Son dakika haberi: Emeklilerin merakla beklediği karar Meclis'e geldi. Milyonlarca emeklinin beklediği 5.000 TL ikramiye ödemesinde yeni gelişme. Ödemeler banka hesaplarına ne zaman yatacak?

Son dakika haberine göre, emeklilerin merakla beklediği karar TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'na sunuldu. Komisyon, 'Emeklilere Bir Defaya Mahsus 5 bin lira Ödeme Düzenlemesi' önergesini görüşerek, kanun teklifine eklenmesine karar verdi.

Çalışmayan emeklilere bir kereye mahsus verilecek olan 5 bin liralık destek ödemesi hakkında teknik çalışmalar tamamlandı.

EMEKLİYE 5 BİN TL'LİK İKRAMİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası emekli maaşı zamlarıyla ilgili müjdeyi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 5 bin TL ödeme yapılacağını duyurdu.

Erdoğan, "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz." diye konuştu.

EMEKLİYE 5 BİN TL' LİK İKRAMİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası emekli maaşı zamlarıyla ilgili müjdeyi duyurmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere 5 bin TL ödeme yapılacağını açıklamıştı.

Erdoğan, "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz" diye konuştu.

KASIM AYINI İŞARET EDİLMİŞTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere verilecek 5 bin TL'lik destek ödemesi için tarih verdi. Bakan Işıkhan, Kasım ayını işaret etti. Işıkhan, "Hedefimiz geçim sıkıntısı yaşayan zor durumda olan emeklilerimize destek vermekti. Sayın Cumhurbaşkanımızın iradesiyle de 5 bin lira tüm emeklilere yönelik tek seferlik ödenecek. Kasım ayının 15'ine yakın, ilk çeyreğinde bu ödemeyi yapacağız." diye konuştu.

ÖDEMELER NE ZAMAN YATACAK?

Emeklilere yapılacak ödemenin en geç önümüzdeki ay hesaplarda olması bekleniyor.