Toplu taşımaya ve ulaşıma yeni zam!

Toplu taşımaya ve ulaşıma yeni zam!
İslam Memiş katıldığı canlı yayında ülke ekonomisine dair çarpıcı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Memiş, toplu taşımaya, taksi fiyatlarına ve ulaşıma zam gelebileceğini iddia etti.

Petrol fiyatlarında meydana gelen dalgalanmalar olumsuz etkilere yol açıyor. Birçok sektörde olduğu gibi petrol fiyatlarına gelen zamlarda tüketicilerin alım gücünde de büyük düşüşler yaşanmasına sebebiyet veriyor. Ünlü Ekonomist İslam Memiş katıldığı canlı yayında ülke ekonomisiyle birlikte petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların da sebebiyet verebileceği ihtimalleri değerlendirdi.

1444712.jpg

“TOPLU TAŞIMAYA VE ULAŞIMA YENİ ZAMLAR GELEBİLİR”
Petrol fiyatlarının haftaya pozitif yönde başladığını ifade eden Memiş, “Petrol fiyatlarını yükselmesini önemsiyorum çünkü petrol fiyatları yükselmesi jeopolitik açıdan ve küresel bundan çok iyi bir şey değil. Bu ekonomik krizlerin habercisidir. Hayır ekonomik kriz öncesinde petrol fiyatlarının yükselmesini ciddi bir risk oluşturduğunu söyleyebiliriz. Ekonomide belirsizlikler devam ederken yakında pompa fiyatlarına zam gelebilir. Beraberinde toplu ulaşıma, taksi fiyatlarına zam gelecek mi yakından takip etmeye devam ediyorum. Benim kişisel tahminim ve öngörüm toplu taşımaları ikinci bir zam gelebilir. Özellikle petrol fiyatlarındaki yükseliş devam ederse ki edecek gibi görünüyor, o yüzden toplu taşımaya ve ulaşıma yeni zamlar gelebilir. Böyle bir insan haberi alırsanız şaşırmayın.” dedi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.