Zam furyası sürüyor, sigaraya bir zam daha geliyor

Zam furyası sürüyor, sigaraya bir zam daha geliyor
Son olarak JTİ, BAT, Philip Morris ve Imperial Tobacco gruplarına ait sigara fiyatlarına zam yapılmıştı. Yarından geçerli olmak üzere o sigara gurubuna da zam gelecek.

Son olarak JTİ, BAT, Philip Morris ve Imperial Tobacco gruplarına ait sigara fiyatlarına zam yapılmıştı. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna daha yarından itibaren zam geleceğini duyurdu. Dündar'ın yayımladığı listeye göre KT&G sigara grubuna ait sigaralara 5 liralık zam gelecek. Zamlı fiyat listesi ise 30 Kasım itibarıyla geçerli olacak.

SİGARA İÇMEK CİLT SAĞLIĞINI NASIL ETKİLER?
Sigara içmek, cilt sağlığını olumsuz etkileyebilir. Sigaranın içerdiği toksik kimyasallar, ciltte kan akışını azaltabilir ve kolajen üretimini engelleyebilir. Bu durum ciltte yaşlanma belirtileri olan kırışıklıkların ve çizgilerin erken ortaya çıkmasına neden olabilir. Ayrıca, sigara içenlerin ciltleri mat ve solgun bir görünüm kazanabilir. Sigara içmek, aynı zamanda ciltte sivilce ve diğer cilt sorunlarının riskini artırabilir.

SİGARA İÇMENİN SAĞLIĞA ZARARLARI NELERDİR?
Sigara içmenin sağlığa birçok zararı vardır. Sigara, akciğer kanseri, kalp hastalıkları, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH), inme, diyabet, mide kanseri, ağız kanseri, yemek borusu kanseri ve birçok diğer kanser türünün riskini artırır. Ayrıca, sigara içmek solunum yollarını tahriş eder, bağışıklık sistemini zayıflatabilir ve vücutta iltihaplanmaya neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.