Ak Parti'den o şehirde 3 istifa geldi

Adıyaman’da AK Parti’nin Merkez İlçe, Besni ve Kahta ilçe başkanları, sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalarla görevlerinden istifa ettiklerini duyurdular.
Ak Parti'den o şehirde 3 istifa geldi

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Besni İlçe Başkanı Murat Güner ve Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya'nın görevlerinden ayrıldıkları öğrenildi. İstifaların ardından özellikle Ziya Başaran’ın açıklamaları dikkat çekti.

gwtlrtcwqaalctg.jpeg
AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkan Ziya Başaran

"Arzu ettiğimiz sonuçları alamadık"

Ziya Başaran, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “31 Mart mahalli idareler seçimlerinde teşkilatımızın yoğun emekleri ve gayretlerine rağmen, arzu ettiğimiz sonuçları alamadık. Halkımızın takdiri her şeyin üstündedir. Bu bağlamda, mazlum ve mağdurların gür sesi, ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yol ve dava arkadaşı olarak yaklaşık 2 yıldır yürüttüğüm AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı görevimden, bugün itibariyle affımı isteyerek istifa etmiş bulunmaktayım,” ifadelerini kullandı.

Görevden ayrılan diğer ilçe başkanlarının da benzer gerekçelerle istifa ettiği belirtilirken, AK Parti Genel Merkezi'nin konuya ilişkin bir açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.