Dilan Polat’ın el konulan arabaları geri mi veriliyor?

Dilan Polat’ın TMSF tarafından el konulan araçlarını geri almak için harekete geçeceği iddia edildi.
Dilan Polat’ın el konulan arabaları geri mi veriliyor?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından geçtiğimiz yılın kasım ayından tutuklanan Dilan Polat, cezaevinde geçirdiği 288 günün ardından avukatlarının tutuksuz yargılanma talebi başvurusu sonrasında Marmara Kapalı İnfaz Kurumu’ndan eski ayrılmıştı. Cezaevinden ayrılırken bindiği mütevazi araba sosyal medyada gündem olmuştu.

220-1724077490.jpg

Eşi Engin Polat ve beraberindeki 8 kişiyle birlikte, 'Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi', 'Vergi Usul Kanunu' ile 'Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi' kanunlarına muhalefet” suçlarından yargılanan Dilan Polat'ın cezaevinden çıkar çıkmaz gözaltına alınmadan önce ailesiyle birlikte kullandığı el koyulmuş arabalarını geri almak için dava açtığı iddia edildi.

566-1698933065.jpg

Değeri milyonları buluyor

Dilan Polatı’ın talimat vererek kendisi ve eşi Engin Polat’a ait Sayıları 16'yı bulan ve aralarında Ferrari, Porsche, Mercedes ve Audi gibi piyasa değeri 100 milyon lirayı geçen üst segment araçlarını almak için dava açacağı iddiaları gündeme gelmişti.

8802.png

"Önceliğimiz Dilan'ın sağlığı"

Açıkalama Dilan Polat’ın avukatı Sevinç Horoz’dan geldi. Horoz, önceliklerinin arabalar ya da diğer mallar olmadığını, önceliğin halen tutuklu bulunan Polat ailesinin diğer fertlerini cezaevinden çıkartmak olduğunu belirtti.

Horoz, önceliğin Dilan Polatın eski sağlık durumuna dönmesi olduğunu ifade etti.


Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum