Konya Valisi İbrahim Akın muhtarları ağırladı

Konya Valisi İbrahim Akın muhtarları ağırladı

Konya Valisi İbrahim Akın, "Muhtarlar Günü" kapsamında mahalle muhtarlarını ve Konya'nın dört ilçe muhtarlar derneği başkanını konuk etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları çerçevesinde Konya’nın dört ilçe muhtarlar derneği başkanları ve mahalle muhtarları, Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı ve Aşkan Mahalle Muhtarı Hamdi Demir, Karatay Muhtarlar Derneği Başkanı ve Divanlar Mahalle Muhtarı Ali Eken, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ayanlar Mahalle Muhtarı Ahmet Taşdemir ile Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Eğribayat Mahalle Muhtarı Ertan Nazik katıldı.

vali-akin-muhtar-ziyareti.jpg

Vali İbrahim Akın, muhtarlık kurumunun yerel yönetimlerde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, muhtarların vatandaşların taleplerini doğrudan iletmede kritik rol oynadığını vurguladı. Akın, “Zorlu ama bir o kadar da değerli bir göreviniz var. Sizinle olan iş birliğimiz, yerelde güçlü bir yönetim anlayışı oluşturmamıza katkı sağlıyor. Muhtarlar Günü’nüzü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz,” ifadelerini kullandı.

konya-valisi-ibrahim-aki.jpg

Kaynak:Mustafa KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.