Narin'in anne ve babasına tutuklama talebi

Narin Güran cinayeti davasında yeni bir gelişme yaşandı. Önceki günlerde tutuklanan 22 kişi adliyeye sevk edilirken cinayete kurban giden Narin Güran'ın annesi ve babasına tutuklama talebi geldi.
Narin'in anne ve babasına tutuklama talebi

Diyerbakır Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde geçtiğimiz ay 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cesedi geçtiğimiz pazar 8 Eylül tarihinde Tavşantepe mahallesine 1,5 kilometre uzaklıkta Eğertutmaz deresinin sığ bir noktasına gömülmüş vaziyette bulundu. Cesedin bulunmasının ardından Nevzat Bahtiyar isimli kişi gözaltına alınmış ve küçük Narin'in cesedini Narin'in amcası Salim Güran'dan 200 bin lira alacağı sözüyle gömmeyi kabul ettiğini itiraf etmişti.

Geçtiğimiz günlerde tüm aile üyelerinin içinde olduğu 22 kişi gözaltına alınarak sorgulamaları yapıldı.

Narin Güran'ın annesi ve babasına savcılık tarafından tutuklama talebi geldi. İddialar ışığında cinayetin katil zanlısı olarak cezaevinde tutuklu olarak yargılanan amca Salim Güran'ın durumunda ise herhangi bir gelişme yaşanmadı.

diyarbakir-adliyesi-onunde-silahli-kavga-16-gozalti-966319-5-001.webp

Tutukluların ismi belli oldu

Tutuklu şüphelilerin, Narin’in babası Arif Güran (44), annesi Yüksel Güran (44), daha önce kolunda bulunan ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp serbest bırakılan ağabeyi E.G. (18), amcaları Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G., amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23), amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19), kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23) olduğu öğrenildi.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.