30 kişi alınacak uzman yardımcılığı sınavına 7 bin 18 aday girdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 30 Uzman Yardımcısı alınacak kadro için bugün yapılan ön eleme sınavına 7 bin 18 aday girdi.
30 kişi alınacak uzman yardımcılığı sınavına 7 bin 18 aday girdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı‘na sınavla İletişim Uzman Yardımcısı alınması için bugün ön eleme sınavı yapıldı. 30 kişi alınacak sınava,  Gazi ve Hacı Bayram Veli Üniversitelerini fakültelerinde 7 bin 18 aday ter döktü. Sınava, hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakültelerinden, İletişim fakültelerinden, Mühendislik fakültelerinin lisans bölümleri ile matematik ve istatistik lisans bölümlerinden, igili fakültelerin psikoloji, antropoloji, sosyoloji, sosyal antropoloji, halkbilim, insan ve toplum bilimleri bölümlerinden adaylar başvurabildi. Sınav bugün saat 10:00’da başladı 12:00’de sona erdi.

ALTUN’DAN TEBRİK

30 uzman yardımcısının alınacağı sınava 7 bin 18 kişinin katılmasını, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, attığı twetle kutladı. Başkan Altun, paylaşımında, “ Yeni ekip arkadaşlarımız için bugün ilk adımı attık.

İletişim Başkanlığımıza Uzman Yardımcılığı alımı için düzenlediğimiz sınava 7018 adayımız girdi.

Sınava giren tüm adaylarımızı tebrik ediyor, süreci başarıyla tamamlayarak aramıza katılacak arkadaşlarımızı şimdiden kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.