Bakan Soylu, Fenerbahçe'ye sahip çıktı

BBN Türk'te canlı yayına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çiftlik Bank davası sanığı Fatih Aydın'ın üzerinde Fenerbahçe forması bulunmasına yönelik Fenerbahçe'ye sahip çıkarak "Fenerbahçe herkesin takımıdır" dedi.
Bakan Soylu, Fenerbahçe'ye sahip çıktı

Ekranların en yeni haber kanalı BBN Türk’te Talat Atilla ve Tamer Korkmaz’ın sunduğu Perde Arkası’nın bu haftaki konuğu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu.

Bakan Soylu, Çiftlik Bank davası sanığı Fatih Aydın'ın üzerinde Fenerbahçe forması bulunmasına yönelik soruyu da "Kasıt yok. Yok böyle bir şey. Getiriliyor, altında anlaşılan bir Fenerbahçe forması var, üstünde de daha siyahi bir tişört var herhalde. Sonra doktor kontrolünden geçiriliyor. Burada polis içeride olmaz. Oraya giriyor, oradan çıkarken alttaki forma herhalde üstünü çıkarmışsa onu da bilmiyorum. Çıktığı anda kapıda alttaki formayla çıkıyor. O forma onun altında zaten. O arada fotoğraf çekiliyor. Hepsi bu. Arabaya binince de gerekli tertibat alınıyor." şeklinde yanıtladı.

Burada herhangi bir kasıt olmadığını yineleyen Soylu, "O eski dönemlerde, FETÖ'nün olduğu dönemlerde bunlar olabilir. Fenerbahçe herkesin takımıdır. O dönemlerde Türkiye'yi kaosa itebilecek, Türkiye'nin sinir uçlarına dokunabilecek her şeyi tetiklediler." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.