BBN’den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaret; BBN, Konya’nın ulusal markası

​​​​​​​Anadolu’nun bağrından tüm Türkiye’ye hatta dünyaya ulaşacak güçlü bir medya markası olmak için çıktıkları yolda basamakları bir bir tırmandıklarını söyleyen Kavaf, “Konya’nın bozkırında yaktığımız bu meşale gün geçtikçe büyüyor. BBN’in ulaştığı kitle hızla artıyor” dedi
BBN’den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaret; BBN, Konya’nın ulusal markası

Anadolu’nun bağrından tüm Türkiye’ye hatta dünyaya ulaşacak güçlü bir medya markası olmak için çıktıkları yolda basamakları bir bir tırmandıklarını söyleyen Kavaf, “Konya’nın bozkırında yaktığımız bu meşale gün geçtikçe büyüyor. BBN’in ulaştığı kitle hızla artıyor” dedi

HEDEF DÜNYAYA ULAŞMAK

BBN Medya Grup’tan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaret. Kavaf Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kavaf ve BBN Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga, Bakan Soylu’ya medya grubumuzun faaliyetleri hakkında bilgi verdi. BBN Türk’te ilgiyle izlenen Perde Arkası’nın moderatörlerinden Talat Atilla’nın da eşlik ettiği ziyarette BBN’in Anadolu’dan çıkan ulusal bir marka olduğunu vurgulayan Kavaf, “Konya’dan dünyaya ulaşmak yegâne hayalimizdir” dedi.

BBN’den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaret; BBN, Konya’nın ulusal markası

BBN’den İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ziyaret; BBN, Konya’nın ulusal markası

 

BBN MEDYA ZORA TALİP OLDU

“Kolayı herkes yapar. Biz zora talip olduk” diyen Kavaf, “Ulusal haber kanalımız BBN Türk 1 yılını doldurdu. Pandemiye rağmen başarılı bir kuruluş yılı oldu. İnşallah ikinci yılımız çok daha başarılı geçecek. Günlük gazetemiz BBN Haber içerik ve baskısıyla büyük beğeni toplamakta. Bununla birlikte anlık haber akışımızın sağlandığı internet haber portalımız ve dergilerimizle medyada güçlü bir marka olmak amacındayız. Bu yolda çok önemli adımlar attık” ifadelerini kullandı.

YAKINDA TÜM PLATFORMLARDA

“Ulaştığımız kitle her geçen gün büyüyor” diyen Kavaf,  “Halen Türksat, Kablo TV ve DSmart’ta yer alan Türkiye’nin en yeni haber kanalımız BBNTürk çok yakında tüm platformlarda izleyiciye ulaşacak” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Soylu da Anadolu’dan başlayan bu cesur yürüyüşü takdir ile karşıladıklarını belirtirken BBN Medya’ya başarı diledi. Ziyaretin sonunda Bakan Soylu’ya  Konya’nın simgelerinden Mevlevi Sikkesi hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.