'Ceviz Kabuğu' başladı!

BBN Türk ekranlarında yer alan Ceviz Kabuğu programı başladı. Frekans Bilgileri ve internet üzerinden canlı yayın hizmette!
'Ceviz Kabuğu' başladı!

Frekans Bilgilerimiz ;

➤KABLO TV - 72. Kanal

➤D-SMART - 38. Kanal

➤TÜRKSAT 4A - Frekans : 12729 , - Sembol Rate : 30000 , - Polarizasyon : V(Dikey) , - FEC Değeri : 2/3

Ceviz Kabuğu başladı! 

Youtube yayını 

‘Ceviz Kabuğu’ Bugün Saat 20:30’da Canlı Yayınla BBN Türk'te…

Ceviz Kabuğu programının bu haftaki konukları - Prof. Dr. Fırat Purtaş - Doç. Dr. Ergenekon Savrun - Dr. Levent Ersin Orallı ve - Bu kez kendi programına konuk olan ve moderatör Defne Sarısoy'un sorularını cevaplayacak olan Dr. Hulki Cevizoğlu olacak.

- Montrö, kanal İstanbul ve soykırım yalanları

- Türkiye’nin gündeminden düşmeyen uluslararası gelişmeler - Montrö Boğazlar Sözleşmesi nedir, neyi içerir, Türkiye ve süper devletler açısından hangi önemi taşıyor? - Kanal İstanbul projesi hakkında niçin iki zıt görüş ortaya çıktı, gerçekler neler?

- Kanal İstanbul yapılabilir mi, uluslararası engeller var mı, kim doğru söylüyor kim söylemiyor? - ABD Başkanı Biden’ın 24 Nisan’da dile getirdiği “emperyalist bir yalan" olan sözde soykırım iddialarının ardındaki gerçekler?

- Batı’nın işlediği soykırımların tarihi ve halen işlemeye devam ettiği soykırımsal politikalar Tüm bu soruların cevapları ve bilimsel gerçekler canlı yayında Ceviz Kabuğu'nda açıklanıyor.

‘Ceviz Kabuğu’ bugün saat 20.30’da canlı yayınla BBN Türk'te…. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.