Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yasakların kalkması müjdesi

AK Parti Ankara Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu akşam Kabine toplantısının ardından kısıtlamalar konusunda aldıkları kararları açıklayacaklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yasakların kalkması müjdesi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Erdoğan, “Tedbirlere uyarak kongrelerimizi birer demokrasi şölenine çeviriyoruz. AK Parti Türkiye'nin en dinamik, temsil kabiliyeti en yüksek siyasi hareket. FETÖ taktikleriyle kırptıkları görüntülerle bizim coşkumuzu örselemek isteyenler boşa uğraşıyor.  Cumhur İttifakı onca saldırıya rağmen daha da güçleniyor. 534 gündür evlat nöbeti tutan Diyarbakır annelerinin sabrıyla bu yolda yürüyoruz.

''KABİNEDE ALDIĞIMIZ KARARLARI AÇIKLAYACAĞIZ'

Devlet olarak salgının ilk günlerinden itibaren yurt içinde ve yurt dışında hiçbir vatandaşımızı sahipsiz bırakmadık. Salgın nedeniyle yapmak zorunda kaldığımız kısıtlamaların esnaf, çalışanlar üzerindeki yükün farkındayız. Bu yükü azaltmak için birçok destek paketi açıkladık. Akşam aldığımız kararları da Kabine toplantısının ardından açıklayacağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.