Görmeyenleri Koruma Derneği'nde Vali Toprak'a teşekkür

Görmeyenleri Koruma Derneği'nde Vali Toprak'a teşekkür

Görmeyenleri Koruma Derneği'nde Vali Toprak'a teşekkür

Görmeyenleri Koruma Derneği Konya şubesi  Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Konya’mızın gülen yüzü, engelli dostu Konya valisi Sayın Cüneyt Orhan Toprak’ın merkezde mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilip ilimizden ayrılacağını Görmeyenleri Koruma Derneği Konya şubesi olarak büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Konya’mızda 05.11.2018 tarihinde göreve başlayan vali Cüneyt Orhan Toprak, güler yüzü ve hoş görüsüyle kısa zamanda tüm Konyalılarla özellikle ilimizde yaşayan bütün engellilerle birebir ilgilenmiş, sürekli halkın içinde olmasıyla, şehrimizdeki yaşayan herkesin sevgisini kazanmayı başaran vali olma özelliğine sahip olmuştur. Görmeyenleri koruma derneği Konya şubesi yönetimi olarak 2005 yılından buyana görev yapmakta olup, görev yaptığımız süre boyunca Konya’da Sayın Cüneyt Orhan Toprak’la birlikte 7 vali görev yapmıştır.

Bizim nazarımızda, sayın valimiz Cüneyt Orhan Toprak ilimizde görev yapan valiler arasında en mütevazı, babacan ve hoş görülü kişiliğe sahip birisiydi.  Sayın vali Cüneyt Orhan Toprak ve çok değerli eşi Dr. Funda Toprak hanımefendi ilimizde yaşayan tüm engellilerin sorunlarıyla ilgilenerek,  birçok sorunun çözüme kavuşturulmasına vesile olmuşlardır. Sayın vali Toprak ve çok değerli eşi Görmeyenleri koruma derneği Konya şubesine ve derneğimiz üyelerine ayrı bir ilgi göstermişlerdir.

Derneğimizin Isparta ili, Yenişarbademli ilçesi, Dede Gül dağının eteğinde bulunan 1755 rakımlı Melikler yaylasında 22-29 Haziran tarihleri arasında sekizincisini düzenlediğimiz  Selçuklu gören eller kampımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırmışlar, ayrıca sayın vali Toprak ve çok değerli eşi 03.12.2019 gününün dünya engelliler günü olması nedeniyle Görmeyenleri Koruma Derneği Konya şube üyelerini valilik köşkünde misafir edip hepimizi son derece mutlu etmişlerdir.  

Sayın valimiz Cüneyt Orhan Toprak ve eşi Funda Toprak hanımefendi bu fedakâr tutumlarıyla Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdikleri gibi, engellilere karşı duyarlı davranışlarıyla da, tüm ülkeye örnek olmuşlardır. Görmeyenleri koruma derneği Konya şubesi olarak bizlere gönlünü, makamını ve köşkünü açan, dernek üyelerimizin küçüğünden büyüğüne herkesin sevgisini kazanan sayın valimiz Cüneyt Orhan Toprak’a yeni görevinde başarılar diler, sayın valimiz ve çok değerli eşine bir kez daha teşekkür eder kendilerini hiç unutmayacağımızı belirtir, ayrıca Konya’mıza yeni atanan sayın valimiz Vahdettin Özkan’a ilimizde başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.