Hızlı dönüşüm

Konya’nın yeniden imar ve ihyasında başrol oynayan isimlerden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un bizzat öncü olduğu çalışmalarda hızlı yol alınıyor.
Hızlı dönüşüm

Konya’nın yeniden imar ve ihyasında başrol oynayan isimlerden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un bizzat öncü olduğu çalışmalarda hızlı yol alınıyor. Projeler tamamlandığında kent merkezinin çehresi değişecek.

ŞEB-İ ARUS’A YETİŞECEK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ilgi ve destekleriyle Konya adeta şantiyeye dönerken özellikle kent merkezinde yapılan yatırımlar dikkat çekiyor. Tarihi kent meydanının ihyası için atılan adımlar arasındaki Mevlana Çarşı ve Altın Çarşı’nın yenilenmesi projesinde  büyük yol alındı. Şeb-i Arus’a kadar tamamlanması planlanan bu proje ile Türbe önü kentsel dönüşümü tamamlanacak.

Hızlı dönüşüm

ÇALIŞMALAR HIZLI İLERLİYOR

Yine bizzat Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un öncülük ettiği çalışmalar arasında yer alan Alaaddin Tepesi çevresinde devam eden dış cephe sağlıklaştırma projesi de planlanan çerçevede devam ediyor.  Türkiye’nin en güzel cephe iyileştirme projelerinden birisi olan proje tamamlandığında   Konya, görkemli tarihine uygun bir caddeye kavuşmuş olacak.

Hızlı dönüşüm

YAŞAM MERKEZİ OLACAK

Yapımı TOKİ tarafından üstlenilen Millet Bahçesi’nde de çalışmalar devam ediyor. Görkemli camisi, Konya yemeklerinin yer alacağı restoranı, Millet Kıraathanesi ve Millet Kütüphanesi’nin de içinde olduğu Millet Bahçesi aynı zamanda her yaştan insanın spor yapabileceği; koşu alanları, basketbol sahaları, tenis kortlarıyla birlikte bir yaşam merkezi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.