Hulki Cevizoğlu, "FETÖ'nün aleyhine yaptığım bir programdan dolayı arabama bomba koyuldu"

Hulki Cevizoğlu, BBN Türk ekranlarında Ceviz Kabuğu programında izleyiciler ile buluştu. Cevizoğlu program sırasında bir izleyicisinin yorumu üzerine şok edici gerçekleri bir bir anlattı.
Hulki Cevizoğlu, "FETÖ'nün aleyhine yaptığım bir programdan dolayı arabama bomba koyuldu"

Hulki Cevizoğlu, BBN Türk ekranlarında bir izleyicisinin, 'Dün size hakaret eden AKP'liler bugün sizi alkışlıyor, bu durumun sosyolojideki yeri nedir?' sorusuna cevap verdi.
Cevizoğlu, bu sorunun üzerine "Dün bana AKP'liler hakaret etmiyordu, bana bugün de AKP'liler hakaret etmiyor. Çünkü ben hakaret edilecek hiçbir davranış içerisinde bulunmadım. Ben dün neyi savunuyorsam bugün de aynısını savunuyorum. Benim sözlerimi anlamak istemeyen bir ekip var. Bunların bir kısmıda CHP'li gibi gözüküyor." yanıtını verdi.

Cevizoğlu, 1997 yılında Kanal 6'da FETÖ aleyhine yaptığı bir programdan dolayı arabasına bomba konulduğunu " O dönemde bizi yok etmeye çalıştılar." sözlerini ekleyerek devam etti.
Cevizoğlu, o programı yapmamak için baskılara maruz kaldığını ifade ederek posta kutularına 'Seni öldüreceğiz, İstanbul'da mezarın hazır' şeklinde tehdit mektuplarının bırakıldığını söyledi.
Cevizoğlu, bu tehditleri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine ilettiğini fakat o ilettiği belgelerin savcı tarafından dosyaya alınmadığını sorduğunda ise savcının, "Dosya bize gelirken yolda düşmüştür" diye cevap verdiğini anlattı.

Hulki Cevizoğlu, "FETÖ'nün aleyhine yaptığım bir programdan dolayı arabama bomba koyuldu"

Cevizoğlu, bu olayların sonrasında 2 sene boyunca işsiz kaldığını açıkladı.
Hulki Cevizoğlu işsiz kaldığı dönemde 4 televizyonla Ceviz Kabuğu programı için anlaştığını ama belli ki telefonların dinlendiği için o anlaştığı yöneticiler kararlarından vazgeçirilerek program yapmasının gizli bir el tarafından engellendiğini söyledi.
Cevizoğlu, "İş bulamadığımız dönem, bu FETÖ'nün güçlü olduğu dönemlerdi. Son 1 senede her televizyona çıkmıyorum." diye BBN Türk ekranlarında anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.