Konya ve 5 ilde elektrikler kesildi

Konya, Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray ve Karaman’da saat 23.30 sıralarında elektrikler kesildi. MEDAŞ tarafından yapılan bilgilendirme açıklamasında, “Enerjinin ne zaman geleceği bilinmemektedir” denildi
Konya ve 5 ilde elektrikler kesildi

Konya ve 5 ilde eletriklerin gitmesinin ardından İç Anadolu Bölgesi, adeta karanlığa büründü. MEDAŞ’tan kesintiyle ilgili yapılan açıklamada, “TEİAŞ kaynaklı bir arızadan dolayı Niğde, Nevşehir, Kırşehir, Aksaray, Karaman ve Konya genelinde enerji verilmemektedir. Enerjinin ne zaman geleceği bilinmemektedir” denildi. Elektrik kesintisinden yaklaşık bir saat sonra MEDAŞ’ı arayan vatandaşlar ise Karatay ve Meram’ın bazı bölgelerinde kesintinin devam ettiğinin ekiplerin sorunu giderme çalışmalarının devam ettiğinin bilgisini aldılar. MEDAŞ’tan yapılan açıklamanın devamında, sorunun en kısa sürede halledileceği söylendi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, yer altı kablolarında arıza olduğunu ve ilgili birimlerin arızayı gidermek için çalıştıklarını söyledi. Kavuş açıklamasında, “Meram ilçemizin bazı mahallelerinde yeraltı elektrik kablolarındaki arıza nedeniyle oluşan kesintiye Medaş ekiplerimiz hızlıca müdahale etmiş olup en geç yarım saat içerisinde sıkıntı giderilmiş olacaktır. Hemşehrilerimin bilgisine.” Dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.