Selçuk Üniversitesinden bahar dönemi için flaş karar

Selçuk Üniversitesi Senatosu önemli bir karara imza attı. Pandemi nedeniyle uzun süredir eğitim faaliyetlerini “uzaktan eğitim” metoduyla sürdüren Selçuk Üniversitesi yüzyüze eğitimi kısmi olarak başlatacak
Selçuk Üniversitesinden bahar dönemi için flaş karar

Senatodan çıkan “HİBRİT EĞİTİM” kararının ardından bahar yarı yılında dersler karma öğrenme olarak da adlandırılan Hibrit eğitim metoduyla devam edecek. 
YURTLAR AÇILIYOR
Selçuk Üniversitesi bünyesindeki öğrenci yurtları da önümüzdeki günlerde öğrenci kabullerine başlayacak. Üniversite yönetimi ayrıca öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için de KYK yurtlarının açılması noktasında resmi başvurusunu yaptı.
HİBRİT EĞİTİMİ NEDİR?
Geleneksel öğrenme yöntemidir. Hibrit eğitim, 'İki farklı güç kaynağının bir arada bulunması' şeklindedir. Karma öğrenme, hibrit öğrenme, karışık öğrenme olarak da bilinen harmanlanmış öğrenme en sade tanımıyla geleneksel eğitim metodunun çevrimiçi (online) eğitim materyalleriyle zenginleştirilmesi yani harmanlanması olarak tanımlanmaktadır. Kullanılan teknolojilerin yanı sıra farklı eğitim felsefelerinin geleneksel öğrenme ortamında birlikte kullanılması da harmanlanmış öğrenme olarak tanımlanmaktadır.

Selçuk Üniversitesinden bahar dönemi için flaş karar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum