Tek aday olarak girdiği yarışta ipi gögüsledi

Tek aday olarak girdiği yarışta ipi gögüsledi

Din-Bir Sen'de 4.Olağan kongresi gerçekleştirildi.  Ankara Newpark Otelde yapılan kongrede Genel Başkan Yusuf Özdemir güven tazeledi.

Din-birsende 4.Olağan kongresi gerçekleştirildi.  Ankara Newpark Otelde yapılan kongrede Genel Başkan Yusuf Özdemir güven tazeledi. Pandemi dolayısıyla sıkı önlemlerin alındığı kongreye katılım yoğun oldu. Üyelerin tamamına yakını katılım sağladı. Genel Başkan Yusuf Özdemir kongreye katılım sağlayamayan 28 delegenin Covid-19 tedavisi gördüğünü söyleyerek, "Bütün hastalarımıza şifalar, vefat edenlere Rabbimden rahmet diliyorum" dedi.


Başkanlık Sistemi Büyük Kazanım 
Başkan Özdemir, "Ülke ve millet olarak sıkıntılı günlerden geçtiğimiz şu zor zamanların üstesinden gelme noktasında devletimizin aldığı yerinde tedbir ve önlemler sayesinde hasarsız atlatılmaya çalışılmış ve büyük bir başarıya imza atılmıştır" ifadelerini kullandı. "Kıbrıs zaferinden sonra ilk defa tüm gönül coğrafyamıza el uzatıp onların sömürülmesi ve madden ve manen işgaline engel olunmuştur" diyen Başkan Özdemir; bütün bu başarıların altında hızlı ve etkili bir şekilde işleyen devlet mekanizmasının yatmakta olduğunu vurguladı.


15 Temmuz bunun en büyük göstergesi oldu
Din-Birsen ailesi olarak bu büyük davanın neferleri olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yüz akı, manevi mihmandarı din gönüllüsü kardeşlerimizin yanında olmaya ve sorunlarını çözmeye devam edeceklerini belirten Özdemir, "Bu büyük camianın varoluşunu sorgulayanlar her zaman hüsrana uğrayacaktır. 15 Temmuz bunun en büyük göstergesi oldu" dedi. Yusuf Özdemir, şeffaf bir yönetim anlayışıyla yürüttükleri çalışmalar esnasında karşılaştıkları her sorunu Kuran -sünnet çerçevesinde değerlendirip devletin ve milletin menfaatlerini göz ardı etmeden hareket ettiklerini ifade etti.


Bu davanın erlerine 3600’ü çok gördüler
Din gönüllülerine mobbing uygulamaktan başka marifeti olamayanların, ülkenin beka mücadelesinde canı pahasına minarelere koşan, pandemi sürecinde her şeye rağmen ilk sahaya inen ve halkımızın her türlü hizmetinde en önde olduğunu gösteren bu davanın erlerine 3600’ü çok gördüklerini söyleyen Başkan Yusuf Özdemir, "Sağlık çalışanı kardeşlerimiz gibi sahada en ön safta koşturan, Vefa destek gruplarıyla halkımıza kapı kapı hizmet götüren yine din gönüllüsü kardeşlerimiz olmuştur" dedi. Son zamanlarda İslam’a ve Kurana yapılan saldırılara değinen Yusuf Özdemir; bu milletin manevi duygularını incitmek isteyenlerin karşılarında kendilerini bulacağını vurgulayarak, ''Bizler islamı savunma uğruna canından kanından vazgeçerek hakkı tutup kaldıran bir eşrafın ve ecdadın mirasçılarıyız" dedi. Kuran ve Sünnet düşmanlarının toplumda karşılık bulamamanın hıncını mazbut toplulukları provoke ederek, yaşanacak olaylar neticesinde İslamifobiayı hortlatmayı amaçlamaktadır'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.