Trükten, Akan, Kurtoğlu: BBN Türk’ü engelleyemezler

Büyük Resim’in YouTube canlı yayınına yapılan sansüre Erkan Trükten, Murat Akan ve Ramazan Kurtoğlu, açıklama yaparak ‘BBN Türk’ü asla engelleyemeyecekler’ dedi.
Trükten, Akan, Kurtoğlu: BBN Türk’ü engelleyemezler

Masaya yatırdığı konularla her hafta gündem oluşturan BBN Türk’ün en çok izlenen programı Büyük Resim YouTube canlı yayın programı yayın sırasında kesildi. 20 dakika kadar süren sorunun onarılmasının ardından yayın kaldığı yerden devam etti.  Sorunun uzun uğraşlar sonucu halledilmesinin ardından programın möderatörü Erkan Trükten ve daimi konuklar Murak Akan ve Ramazan Kurtoğlu’dan meydan okuyan açıklama yapıldı. Trükten, Akan ve Kurtoğlu, yayın sırasında yaptıkları açıklama BBN Türk’ün asla engellenemeyeceğini ve gerçekleri her zaman dile getireceklerini söyleyerek meydan okudular.

NE OLDU?

Büyük Resim programı sırasında YouTube canlı  yayın kesintisi yaşandı. Teknik ekiplerin anında müdahalesine rağmen, YouTube canlı yayını 20 dakika kadar verilemedi. İnternet altyapısı en son teknolojiyle donatılan BBN Türk’te bu tip bir durumun daha önce yaşanmadığının altı çizildi. Öte yandan yetkililerden alınan bilgilere göre kesintinin dijital saldırı da olabileceği üzerinde durulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.