Türkiye'nin yüzyılı başlıyor

BBN Medya’yı ağırlayan ve yayın grubumuzun faaliyetlerinden övgüyle söz eden AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “2023 ile birlikte Türkiye'nin yüzyılı başlıyor. Türkiye'nin önü açık. İnşallah güven ve istikrar içerisinde yolumuza devam edeceğiz” dedi
Türkiye'nin yüzyılı başlıyor

BBN CİDDİ BİR ÇALIŞMA İÇERİSİNDE

BBN Medya Grup Başkanı Uğur Özteke ve BBN Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Fahrettin Damga, Ankara temasları kapsamında AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ı ziyaret etti. AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı’nın da yer aldığı ziyarette medya, siyaset ve Türkiye’nin yarınları konuşuldu. BBN Medya Grup’a yayın hayatında başarı dileyen Ünal, “Öncelikle hoş geldiniz, şeref verdiniz. BBN Haber’e ve BBN Türk TV’ye yayın hayatında başarılar diliyorum.  Son derece dinamik, çok boyutlu ve kapsamlı bir çalışma yürütüyorsunuz. Hem gazete, hem dergi, hem televizyon hem de dijital mecrada ciddi bir çalışma içerisinde olan BBN Medya’yı görüyoruz. O yüzden çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye'nin yüzyılı başlıyor

AK PARTİ BÜYÜK KONGREYE HAZIR

AK Parti olarak bu günlerde kongre heyecanı yaşadıklarının da altını çizen Ünal, “AK Parti ailesi olarak kongre hazırlıkları ve heyecanı içerisindeyiz. Kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerimizi bitirdik. İnşallah 24 Mart'ta da büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreler siyasi partilerin kendilerini yenilediği ve gelecek 3 yılın hazırlıklarını yaptığı, siyasi söylemini, dilini ve projesini yeniden güncellediği süreçlerdir. Tabii AK Parti'nin Türk siyasi hayatında bambaşka bir yeri var; çünkü AK Parti bugüne kadar hiçbir siyasi partinin başaramadığı bir sürdürülebilirliği, bir hizmeti ve bir tutarlılığı ortaya koydu. AK Parti’nin kuruluşunun 20. yılına girmek üzereyiz. Bu 20 yılın 19 yılını iktidarda geçirmiş, kesintisiz bir partiyiz. Tabii burada şu soruyu da sormak lazım; AK Parti 20 yıllık hayatının 19 yılını iktidarda geçirmesini neye borçlu? Bu, AK Parti’nin milletimizle kurduğu gönül ilişkisi, verdiği sözleri yerine getirmesi ve bu milletin duygusuna, derdine, talebine, ihtiyacına, hassasiyetine tercüman olması ile ilgilidir. Ancak en kıymetli şey siyasi hareketlerde liderliktir. Burada Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği çok önemli ve kıymetli. Bugün dünyada en çok ihtiyacı duyulan şey ve en temel kriz liderlik krizidir. Çok şükür biz bu noktada ülke olarak büyük bir şansa sahibiz” dedi.

Cumhuriyetin yüzüncü yılı ile birlikte 2023’te yeni bir dönemin başlayacağının da altını çizen AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Türkiye’nin yüzyılı başlıyor” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin yüzyılı başlıyor

TÜRKİYE’NİN ÖNÜ AÇIK

Ünal “Türkiye'nin bugün Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 19 yılda geldiği nokta geçmişte Turgut Özal'ın bize söylediği bir şeyi hatırlatıyor. Merhum Turgut Özal,  ‘21. asır Türk asrı olacak’ demişti. AK Parti'nin 19 yıldan beri yaptığı çalışmalar Türkiye'yi bir ideale, bir hedefe hazırladı. Şimdi 2023’e gidiyoruz. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılı doluyor ve yeni bir yüzyıla giriyoruz. Biz de bu noktada diyoruz ki inşallah 2023 ile birlikte Türkiye'nin yüzyılı başlıyor.  Bütün bu hazırlıklar aslında yeni bir yüzyılın başlangıcı için yapılan hazırlıklardır. Biz bu kongre ile daha yeni başlıyoruz diyeceğiz. Türkiye'nin önü açık.  İnşallah güven ve istikrar içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Ben tekrar sizlere ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Servet R. Çolak)

Türkiye'nin yüzyılı başlıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.