Yeni Nesil Süt Üretim Tesisi ‘Çobanköy’

​​​​​​​İbrahim Uslu tarafından kurulan ve Hatun Saray Caddesi yolu üzerinde faaliyetlerini sürdüren Çobanköy Çiftliği'nde Avusturya’dan ithal Simental Fleckvieh ile doğal ortamda beslenen hayvanlar bulunuyor. Hijyen şartlarına titizlikle uyulan çiftlikte ambalajlama dolum, tam otomatik sağım sistemi, el değmeden dolum, tek kullanımlık ve çevir aç kapak şişelerde servis ediliyor.
Yeni Nesil Süt Üretim Tesisi ‘Çobanköy’

İbrahim Uslu tarafından kurulan ve Hatun Saray Caddesi yolu üzerinde faaliyetlerini sürdüren Çobanköy Çiftliği'nde Avusturya’dan ithal Simental Fleckvieh ile doğal ortamda beslenen hayvanlar bulunuyor. Hijyen şartlarına titizlikle uyulan çiftlikte ambalajlama dolum, tam otomatik sağım sistemi, el değmeden dolum, tek kullanımlık ve çevir aç kapak şişelerde servis ediliyor.

FRİGOLU ARAÇLARLA SERVİS

Yeni nesil süt üretim tesisi sloganıyla çalışmalarını sürdüren Çobanköy, bol kaymaklı, en hijyenik, en doğal taze günlük çiğ süt satış noktaları ile şarküteriler veya doğrudan soğuk zinciri bozmadan frigolu araçlarla evlere ve işyerlerine servis yapılıyor.  

“HER SÜT AYNI DEĞİLDİR”

Her sütün aynı kalitede olmadığını belirten Çobanköy yetkilileri vatandaşa bilmeleri gerekenler noktasında uyarılarda bulundu. Yetkililer, “Her süt aynı değildir. Sütün kalitesi hayvan ırkı ve besleme ile alakalı bur durumdur. Bu nedenle de çiftliğimizde Avusturya’dan ithal Simental Fleckvieh hayvanları bulunuyor” ifadelerini kullandılar.

Yeni Nesil Süt Üretim Tesisi ‘Çobanköy’

“ HİJYEN KURALLARINA TİTİZLİKLE UYUYORUZ”

Hijyen konusunda oldukça titiz davrandıklarını da belirten yetkililer, “Verilen şişeleri toplayıp tekrar kullanmıyoruz veya kullanılmış sise geri almıyoruz. Kullanılmış şişelerden gelen süt aşırı derecede riskli ve sağlıksızdır. Biz de bu bağlamda hijyen kurallarına titizlikle uyuyoruz. Ayrıca hastalıktan ari olmayan işletmeden süt alınmamasını tavsiye ediyoruz. Alınan sütün kaymak ve protein değerlerinin değerlendirilmesi de yine önemli bir husustur” şeklinde konuştular.  Ayşegül ERTUL

Yeni Nesil Süt Üretim Tesisi ‘Çobanköy’

Yeni Nesil Süt Üretim Tesisi ‘Çobanköy’

Yeni Nesil Süt Üretim Tesisi ‘Çobanköy’

Yeni Nesil Süt Üretim Tesisi ‘Çobanköy’

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.