AK Parti Konya'dan, Bakan Kurum'a ziyaret

AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya Belediye Başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı ve teşkilatı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.
AK Parti Konya'dan, Bakan Kurum'a ziyaret

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u, AK Parti Konya teşkilatı ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı'da katıldı.

1.jpg

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Belediye Başkanlarımız ve İl Başkanımız Hasan Angı ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'u ziyaret ettik. El ele, gönül gönüle vererek şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

2.jpg

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise, "Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u, İl Başkanımız, Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Değerli bakanımıza, projelerimize gösterdiği ilgi ve şehrimize sağladıkları desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum." paylaşımında bulundu.

Konuyla ilgili paylaşım yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş şu ifadelere yer verdi, "AK Parti İl Başkanımız Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, hemşehrimiz Murat Kurum'u ziyaret ettik. Şehrimizde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerde en önemli destekçilerimizden olan değerli bakanımıza şükranlarımı sunuyorum."

Konya'daki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunulduğunu belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, Hemşehrimiz Sayın Murat Kurum’u; AK Parti Konya İl Başkanımız Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Şehrimizdeki çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduğumuz Sayın Bakanımıza kabullerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.