Eski Selçuk Üniversitesi hocasının cinayetinde şok gelişme! Oğlu varile koymuş

Eski Selçuk Üniversitesi hocasının cinayetinde şok gelişme! Oğlu varile koymuş
Eski Selçuk Üniversitesi öğretim görevlisi Selahattin Doludeniz cinayetinde şok gelişme. Oğlu her şeyi itiraf etti.

Mersin’in Bozyazı ilçesi Ustalar Mahallesi’ndeki çöplükte dün sabah saatlerinde belediye işçileri, plastik bir varil içinde elleri ve ayakları bağlı bir erkek cesedi buldu. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. İlk incelemelere göre cesedin çürümeye başladığı tespit edildi ve Mersin Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Oğlu tutuklandı

Yapılan otopsi sonucunda cesedin, Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Selahattin Doludeniz’e ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, emekli profesörün oğlu Oğuz Doludeniz’e ulaştı. Çelişkili ifadeler vermesi üzerine Oğuz Doludeniz gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

Çöplüğe oğlu bırakmış

Oğuz Doludeniz’in, babasıyla bir süredir aralarının bozuk olduğu ve kısa bir süreliğine evden ayrıldığı, geri döndüğünde babasını ölü bulduğu iddia edildi. Doludeniz, babasının cesedini bir bidona koyarak taksi ile Bozyazı'daki çöp alanına bıraktığını söyledi. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi bir kesici ya da delici alet izi tespit edilmezken, kesin ölüm nedeni adli tıp raporu ile netlik kazanacak.

aw288808-06-001.jpg
O. Doludeniz

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.