Karatay’da altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Karatay’da altyapı çalışmaları hız kesmiyor

Karatay Belediyesi, ilçenin modernleşmesine yönelik altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, farklı bölgelerde yol yenileme, asfaltlama ve kaldırım düzenleme projelerini sürdürüyor.

karatay-belediyesi-asfalt-calismasi.jpg

KEÇECİLER CADDESİ’NDE 3. ETAP BAŞLADI
Çalışmalar kapsamında, Keçeciler Caddesi’nin üçüncü etap yenileme projesine start verildi. Fetih ve Başak Caddeleri arasında kalan bölümde, çift yönlü ve orta refüjlü olarak planlanan yol düzenlemeleriyle trafik akışının rahatlatılması hedefleniyor.

BAŞKAN KILCA SAHADA İNCELEME YAPTI
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Keçeciler Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Kılca, bölge sakinleriyle de görüş alışverişinde bulundu.

karatay-belediyesi-alt-yapi.jpg

ÇEŞİTLİ BÖLGELERDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Keçeciler Caddesi’nin yanı sıra Emirgazi Mahallesi Sakyatan Yolu Caddesi’nde ve Türkiye’nin en büyük, Konya’nın ilk “Engelsiz Yaşam Merkezi” çevresinde de asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

“MODERN BİR KARATAY İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, altyapı projelerinin ilçenin modern görünümüne katkı sağladığını vurguladı. Başkan Kılca, “Altyapı ve asfalt çalışmalarımızla Karatay’ın yaşam kalitesini artırmaya odaklandık. Amacımız, Karatay’ın marka değerini yükselterek hemşehrilerimizin rahatını ve mutluluğunu sağlamak” dedi.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.