Konya Kantinciler Odası Başkanı'ndan boykot mesajı

Konya Kahveciler, Çayocakları, Büfeciler ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Adil, yeni eğitim öğretim yılı öncesi açıklamalarda bulundu.
Konya Kantinciler Odası Başkanı'ndan boykot mesajı

Konya Kahveciler, Çay Ocakları, Büfeciler ve Kantinciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Adil, yeni eğitim öğretim yılı öncesi açıklamalarda bulundu. Adil, “Okullarımızda eğitim gören çocuklarımızın ruh ve bedensel gelişimini olumsuz etkileyebilecek zararlı maddeler ile mücadele edilmesi, okulların ve çevrelerinin güvenliği ile ilgili tüm tedbirlerin yetkililerce alınması önemlidir. Kantinlerimiz en kaliteli, en güvenli, en sağlıklı, en hijyen ve en ekonomik fiyatlarla hizmet sunma gayreti içinde olacaktır, bundan şüpheniz olmasın” dedi.

Boykot çağrısı da yapan Başkan Adil, “Mescidi Aksa bizim ilk kıblemiz, Kudüs ise İslam âleminin beldesidir. Terör Devleri İsrail’i şiddetle lanetliyoruz. Zulm ile âbâd olunmaz. Kutsallarımıza uzanan eller er ya da geç kırılacaktır. Bu saldırılarda şehit olan Filistinli kardeşlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı olanlara da acil şifalar diliyoruz. Geçen sezon olduğu gibi bu eğitim ve öğretim sezonunda da İsrail'le iş yapan veya İsrail'i destekleyen tüm kurumları ve ürünleri boykot edelim. Bu, tüm dünyaya İsrail'in bölgede, özellikle çocuklara ve kadınlara karşı, vahşi suç eylemleri gerçekleştirdiği mesajını verecektir diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.