Konya Kitap Günleri'nde heyecan sürüyor

Konya Kitap Günleri'nde heyecan sürüyor

"Özgürlük İçin Oku” sloganıyla düzenlenen 11. Konya Kitap Günleri birçok kıymetli yazarların katılımıyla devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen “Konya Kitap Günleri” 1 milyondan fazla kitap, 250 yazar ve 250 yayınevi ile çeşitli etkinliklerle okuyucuları ağırlamaya devam ediyor. Etkinliğin üçüncü gününde, Yusuf Kaplan, Sevda Türküsev, Dursun Ali Erzincanlı gibi pek çok sevilen yazar, kitap severlerle bir araya geldi.

kitap-gunleri-konya.jpg

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgiyle takip edilen “Konya Kitap Günleri” Selçuklu Kongre Merkezi’nde “Özgürlük İçin Oku” temasıyla düzenleniyor. Kitapseverler, etkinliğin üçüncü gününde Emel Can, Fatma Çetin Kabadayı, Tayyip Sağ, Ali Ural, Prof. Dr. Ahmet Göğercin, Tahir Sakman gibi değerli yazarlarla buluşma fırsatı yakaladı. Yazarların gerçekleştirdiği söyleşiler arasında “Çocuk ve Kitap,” “Şiir Üzerine Sohbet,” “Edebiyatla Tazelenen Hayat” gibi ilgi çekici konular yer aldı.

zgurluk-icin-oku-konya.jpg

ZENGİN İÇERİK VE ETKİNLİKLER
1 milyondan fazla kitabın, yüzlerce yayınevinin ve birçok etkinliğin bulunduğu 11. Konya Kitap Günleri, yazar buluşmaları, imza günleri, söyleşiler, paneller, atölye çalışmaları ve çocuklara yönelik etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

konya-kitap-gunleri-etkinligi.jpgETKİNLİKLER 27 EKİM’E KADAR SÜRECEK
Konya Kitap Günleri’nin dördüncü gününde ise Fatmanur Uysal Pınar “Öykücünün Dünyası”, Mehmet Kahraman “Öykücünün Dünyası”, Zeynep Sayman “Öykücünün Dünyası, Prof. Dr. Sami Güçlü “Anadolu Mektebi ve Yazar Okuma Programı”, Ahmet Taşağıl “Ötüken’den Anadolu’ya Türk Göçerleri”, Elif Atay “Aile İçi Ayrımcılık”, Saniye Güler Ekik “İlkokulda Eğitime Şiir ve Hikaye ile Nasıl Destek Oluruz?”, Adalet Keleş “Çocukla Okumak Çocukça Yaşamak”, Gökhan Müftüoğlu “Sınav Kazandıran Taktikler”, Anuş Gökce “Kelimelerin Gücü”, Fatma Tutak “Kelimelerin Gücü”, Sadık Gökce “Kelimelerin Gücü”, Mümin Sekman “Başarılı Ol, Başarılı Kal, Başarılı Yap!”, Cemil Paslı “Yazmanın 5N 1K’sı”, Kasım Öztürk “İsrail ve Gazze Şiirleri”, Ömer Lütfi Ersöz “Kur’an ve Sünnet”, Salih Sedat Ersöz “İslam Medeniyeti ve Batı Uygarlığı” ve Prof. Dr. Nurullah Genç “Kelimenin Esrarı” gibi söyleşilerin yapılacağı etkinlikler düzenlenecek.

Kaynak:Hümeyra KARADAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.