Konya, Tarım Bayramı'na hazırlanıyor! Sanatçılar akın edecek

Konya'nın tarım ilçesinde bayram için hazırlıklar başladı. Çumra Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı için ön başvuru süreci başladı.
Konya, Tarım Bayramı'na hazırlanıyor! Sanatçılar akın edecek

Konya'da etkinlikler sürüyor. Çumra’da Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı heyecanı yaşanıyor. Geçen yıl yoğun bir ilgi ile karşılanan bayramın üçüncüsü düzenlenecek. Çumra Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı için hazırlıklar devam ediyor. 29 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle çok sayıda çiftçi ve vatandaş katılacak.

whatsapp-image-2024-08-16-at-13-13-27.jpeg

SANATÇILAR AKIN EDECEK

Düzenlenecek olan Çumra Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı'nda ünlü sanatçılar sahne alacak. 29 Ağustos Ahmet Uçar, 30 Ağustos Üçalp Grubu ve 1 Eylül'de Aysel Yakupoğlu kulakların pasını silecek.

whatsapp-image-2024-08-16-at-13-13-28.jpeg

ÇEVRE İLLERDEKİ FİRMALARDA KATILIM SAĞLAYABİLECEK

Bu yıl çevre illerden de firmaların katılım sağlayabileceği Çumra Çatalhöyük Tarım ve Hayvancılık Bayramı’nda Tarım aletlerinden Çumra’nın yöresel ürünlerine, etkinliklerde faaliyet gösterecek katılım kategorileri arasında; Traktör firmaları, tarım aletleri ve teknoloji firmaları, zirai ilaç firmaları, hayvancılık – yem ve besleme ürünleri firmaları, bitki ve peyzaj firmaları, yöresel lezzet firmaları, takı tasarım firmaları, kitap kırtasiye firmaları ve sanayici – STK’lar yer alacak şekilde belirlendi. *CİHAD ALPAN

whatsapp-image-2024-08-16-at-13-13-28-1.jpeg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.