Konya Valisi pişirdi vatandaşlar doya doya yedi. Türk Mutfağı Haftası başladı

Konya Valisi pişirdi vatandaşlar doya doya yedi. Türk Mutfağı Haftası başladı

Konya’da 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak ‘Türk Mutfağı Haftası’ coşkulu etkinlik ile başladı.

Konya’da 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak ‘Türk Mutfağı Haftası’ coşkulu etkinlik ile devam ediyor. Meram Şehir Ve Yaşam Kültürü Müzesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Oğuz Tunç, siyaset camiası ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinliğe çok sayıda okul ve dernekler katılarak Konya Mutfağı'nı katılımcıların beğenisine sundu.

vali-akin-1.jpeg

vali-akin-2.jpeg

VALİ AKIN, FIRININ BAŞINA GEÇTİ

Programda stantları gezen Vali İbrahim Akın, Konya'nın geleneksel lezzeti olan etliekmeğini elleri ile pişirdi. Fırın küreğini eline alarak pideyi fırına süren Akın, pişirme sürecine bizzat katıldı. Vali Akın'ın yardımcısı ise Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş oldu. Fırından çıkan çıtır çıtır etliekmekler vatandaşlara ikram edildi.

Kaynak:Olcay Kurt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.