Konya'da büyük buluşmalar başlıyor! 30 Eylül tarihine dikkat

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Büyükşehir Gençlik Meclisi Üniversite Buluşmaları" başlığı altında üniversite öğrencileriyle buluşacak.
Konya'da büyük buluşmalar başlıyor! 30 Eylül tarihine dikkat

Konya Büyükşehir Belediyesi, gençlerin geleceğine yönelik projeleri paylaşmak ve onların sorunlarını dinlemek amacıyla "Büyükşehir Gençlik Meclisi Üniversite Buluşmaları" etkinliklerini başlatıyor. Bu kapsamda, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 30 Eylül 2024 Pazartesi günü üniversite öğrencileri ile buluşacak.

Etkinlik, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Yerleşkesi'nde, Prof. Dr. Erol Güngör Konferans Salonu'nda saat 14:00'te gerçekleşecek. Gençlerle birebir görüşme fırsatının sunulacağı buluşmada, öğrencilerin talepleri ve beklentileri üzerine fikir alışverişinde bulunulacak.

Başkan Altay, gençlerin sorunlarına çözüm önerileri sunmak ve onlara daha iyi bir gelecek hazırlamak amacıyla bu tür toplantılara büyük önem verdiğini belirtiyor. Aynı zamanda, gençlerin enerjisi ve fikirleriyle şehri daha ileriye taşıyacak projelerin de gündeme geleceği bu buluşma, tüm üniversite öğrencilerine açık olacak.

ugur-ibrahim-altay.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.