Konya’da ilginç olay! Asfalt atıldı garaj çıkışı iptal oldu

Yola döşenen asfalt kot farkı oluşturunca apartmanın sakinleri garajlarına girip çıkamaz oldu. Belediye başkanın destek bekleyen vatandaşlar, “Mağduriyetimiz giderilsin” diyor.
Konya’da ilginç olay! Asfalt atıldı garaj çıkışı iptal oldu

Konya’nın en büyük ilçesi Ereğli’de ilginç ve gülümseten bir olay yaşandı. Ereğli Belediyesi vatandaşların daha sağlıklı hizmet alabilmesi adına yolları asfaltlarken yenilenen asfalt yol bir apartmanı ise mağdur etti. Hacı Mütahir Mahallesi Aygın Apartmanı sakinleri yol yapımı sonrasında oluşan kot farkından dolayı garaj kapılarının aşağıda kalmasından dolayı araçlarıyla garajlarına girip çıkamıyorlar.

2-001.jpg

Belediye Başkanından destek isteyen apartman sakinleri, “Sayın belediye başkanım siz yol yapacaksınız diye biz neden mağdur oluyoruz? Arabalarımızı apartmanın otoparkına koyamıyoruz. Yol yapan personelinize durumu anlatıyoruz ‘bizi ilgilendirmez’ deyip gidiyorlar. Bu binaya ruhsat verilirken kontrol yapan mühendisler belediyede görev yapıyor. Madem uygun değildi yol tarafında otopark çıkışına neden izin verildi? Bizim bu mağduriyetimizin giderilmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

3-001.jpg

Kaynak:BBN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum